Facebook Pixel Sportdog.gr | «Μπηχτή» Σάρας για διαιτησία και... 50-50 - Ατακάρα για Πρίντεζη!
Μπάσκετ
| 2018-04-17 14:32:00

«Μπηχτή» Σάρας για διαιτησία και... 50-50 - Ατακάρα για Πρίντεζη!

Sportdog Team
«Μπηχτή» Σάρας για διαιτησία και... 50-50 - Ατακάρα για Πρίντεζη!

Τι είπε ο τεχνικός της Ζαλγκίρις για την σειρά με τον Ολυμπιακό.

"Σπόντα" για την διαιτησία στην σειρά με τους Πειραιώτες πέταξε σε δηλώσεις του ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, κάνοντας λόγο για "σεβασμό" από τους διαιτητές, ενώ αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη.

«Δεν είχαμε πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε, γιατί ήμασταν υποχρεωμένοι να παίξουμε τρεις φορές σε πέντε μέρες. Κάναμε ουσιαστικά δύο προπονήσεις και τώρα θα πρέπει να προσπαθήσουμε να θυμηθούμε τις λεπτομέρειες. Πρέπει να πάμε να παλέψουμε, να προσπαθήσουμε να παίξουμε με καρδιά και μυαλό», τόνισε αρχικά, μιλώντας στους δημοσιογράφους κατά την αναχώρηση της Ζαλγκίρις από την Λιθουανία.

Στη συνέχεια, ο τεχνικός της Ζαλγκίρις αναφέρθηκε και στην διαιτησία, λέγοντας: «Οι διαιτητές θα πρέπει να προσαρμοστούν στις συνθήκες. Το πιο σημαντικό είναι να μας δείξουν το σεβασμό που δικαιούμαστε. Θα πρέπει να σφυρίξουν 50-50».

Όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Πρίντεζη, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ανέφερε: «Ο Πρίντεζης είναι από τους κορυφαίους παίκτες στην Euroleague. Είναι δύσκολο να τον σταματήσεις στο ένας εναντίον ενός. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα, αλλά το κυριότερο που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε με αυτοθυσία. Δεν περιμένω να γίνει μια όμορφη σειρά. Δεν πιστεύω πως μπορείς να αποκλείσεις τον Ολυμπιακό παίζοντας όμορφα. Θα είναι μια πολύ σκληρή σειρά που θα κριθεί από τις λεπτομέρειες». 

Τέλος, ο «Σάρας» στάθηκε και στον τομέα της εμπειρίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Μπορεί να μην έχουμε πολλή εμπειρία από τα πλέι-οφ, αλλά αρκετοί από τους παίκτες μας έχουν αγωνιστεί σε δύσκολες έδρες και σε δύσκολες καταστάσεις. Σίγουρα η εμπειρία παίζει ρόλο, αλλά δεν είναι ο μόνος παράγοντας που κρίνει ένα ζευγάρι και ελπίζω να μην είναι καθοριστική».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags