Facebook Pixel Sportdog.gr | Σοκαριστικό αυτό που έγινε πριν το ματς στο ΣΕΦ και συνεχίστηκε στο παρκέ - Βγήκαν τα μαχαίρια
Μπάσκετ
| 2018-04-19 00:22:00

Σοκαριστικό αυτό που έγινε πριν το ματς στο ΣΕΦ και συνεχίστηκε στο παρκέ - Βγήκαν τα μαχαίρια

του Pick n' Scroll
Σοκαριστικό αυτό που έγινε πριν το ματς στο ΣΕΦ και συνεχίστηκε στο παρκέ - Βγήκαν τα μαχαίρια

 Ο πόλεμος άρχισε και μεθαύριο έρχονται... τα χειρότερα.

Ο Ολυμπιακός υπέστη σοκ, χάνοντας το πλεονέκτημα της έδρας από την Ζαλγκίρις και η κατάσταση δυσκολεύει ακόμη περισσότερο με τα προβλήματα, που έχει.

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει ούτε την Παρασκευή, ενώ Πρίντεζης, Μιλουτίνοφ και Στρέλνιεκς είναι εξαιρετικά αμφίβολοι. Άλλωστε και στο πρώτο ματς, Μιλουτίνοφ και Στρέλνιεκς ήταν σαν να μην έπαιξαν.

Ο Πρίντεζης βοήθησε, αλλά ήταν ξεκάθαρα μακριά από τον γνωστό του εαυτό. Έχασε πολλές προπονήσεις και οι δυνάμεις του ήταν περιορισμένες. Έμενε έτσι ο Βασίλης Σπανούλης να προσπαθεί να σηκώσει όλο το βάρος. Τα κατάφερε, πηγαίνοντας το παιχνίδι στη παράταση με μεγάλο τρίποντο, αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει με την Ζαλγκίρις να παίρνει την τεράστια νίκη και να κάνει το 1-0.

Συνολικά ο Ολυμπιακός πλήρωσε τα προβλήματα, που είχε, αλλά και το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να πάρει ουσιαστική βοήθεια από παίκτες, όπως ο Ρόμπερτς και ο ΜακΛιν. Πλήρωσε και την αντιμετώπιση από την διαιτησία. Για πρώτη φορά οι Πειραιώτες είχαν τόσο κακή διαιτησία στο ΣΕΦ και ειδικά στα τελευταία λεπτά, όπου οι άρχοντες του αγώνα βοήθησαν τους Λιθουανούς.

Πλέον μάλιστα ξεκινάει πόλεμος από την στιγμή, που ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου, μίλησε για σχέδιο, που υπάρχει, και έκανε λόγο για δικαίωση της προσπάθειας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο Σάρας έλεγε συνεχώς πριν από το ματς ότι πρέπει να υπάρχει διαιτησία 50-50, υπονοώντας ότι σε άλλα παιχνίδια ο Ολυμπιακός είχε ευνοϊκή αντιμετώπιση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags