Νέα εξήγηση στα όσα έγιναν στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ έδωσε ο τεχνικός των Λιθουανών, Σαρούνας Γιασικεβίτισιους.
Ο "Σάρας" θέλησε να κατευνάσει τα πνεύματα, λέγοντας πως τόσο αυτός όσο και ο Σπανούλης θέλουν να κερδίζουν και τονίζοντας ότι ο "kill Bill" είναι από τους πιο ανταγωνιστικούς αθλητές που έχει γνωρίσει.
«Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος θέλει να νικά. Εγώ είμαι ένας άλλος άνθρωπος που επίσης θέλει να νικά. Αυτές οι μάχες δεν θα είναι πάντα ωραίες. Κάποιες φορές, υπάρχουν και οι συγκρούσεις. Είναι μία μεγάλη μάχη εντός παρκέ κι ο Σπανούλης είναι ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς αθλητές που γνωρίζω» απάντησε χαρακτηριστικά ο Γιασικεβίτσιους.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο