Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι τρέμει ο Ολυμπιακός, νέα σφαλιάρα και... ΠΑΟ - Πώς ο Σάρας «πήρε» τη διαιτησία, θα πέσουν κορμιά
Μπάσκετ
| 2018-04-24 14:45:00

Τι τρέμει ο Ολυμπιακός, νέα σφαλιάρα και... ΠΑΟ - Πώς ο Σάρας «πήρε» τη διαιτησία, θα πέσουν κορμιά

του Pick n' Scroll
Τι τρέμει ο Ολυμπιακός, νέα σφαλιάρα και... ΠΑΟ - Πώς ο Σάρας «πήρε» τη διαιτησία, θα πέσουν κορμιά

Τι φοβούνται οι Πειραιώτες, πώς θα δώσουν απαντήσεις, όλα για όλα.

Η πιο μεγάλη ώρα του Ολυμπιακού δεν είναι σήμερα. Μπορεί, όμως, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να κάνει μεγάλη την ημέρα, κερδίζοντας στο Κάουνας τη Ζαλγκίρις.

Η σειρά είναι στο 1-1 και οι Πειραιώτες θα μπουν στο παρκέ με το μαχαίρι στα δόντια. Δε θέλουν με τίποτα να χάσουν την πρόκριση και να μην πάνε έτσι σε ένα Βελιγράδι που είναι και θα είναι «ερυθρόλευκο». Δεν θέλουν με τίποτα να έχουν μία ακόμη αποτυχία, μετά την απώλεια του Κυπέλλου και ενώ μπροστά υπάρχει και το πρωτάθλημα, όπου ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα της έδρας και είναι το φαβορί.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, πέρα από τη Ζαλγκίρις, έχει αντίπαλό του και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι αμφίβολο αν θα παίξει σήμερα, ενώ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έκανε σουτάκια το πρωί, αλλά είναι σχεδόν απίθανο να δώσει το «παρών» στην αποψινή μάχη.

Η Ζαλγκίρις δεν έχει προβλήματα, έχει τεράστιο πάθος για το 2-1 και γενικότερα για την πρόκριση και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους φωνάζει ακόμη για τη διαιτησία. Είναι προφανές ότι προσπαθεί να πάρει ό,τι μπορεί απέναντι σε έναν Ολυμπιακό, ο οποίος στην Ευρωλίγκα έχει καλή διαιτησία.

Ο «Σάρας» τα κατάφερε στο πρώτο ματς, αφού οι διαιτητές ευνόησαν την ομάδα του. Το γύρισαν στο δεύτερο παιχνίδι, δίνοντας παραπάνω πράγματα στους Πειραιώτες.

Οι τελευταίοι περιμένουν και σήμερα πολλά πράγματα από τον Τζαμέλ ΜακΛιν. Αυτός είναι το «κλειδί» και για την επίθεση, αλλά και για την άμυνα, εκεί όπου υπάρχει ο Μπράντον Ντέιβις. Παίκτης που κόντρα στον Ολυμπιακό κάνει τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του. 

Σήμερα κανείς δεν καταστρέφεται. Αλλά ο νικητής κάνει σημαντικό βήμα για το Βελιγράδι. Ειδικά αν αυτός θα είναι ο Ολυμπιακός...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags