Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές ατάκες Σάρας - Αποθέωσε τους παίκτες του και τον Ολυμπιακό!
Μπάσκετ
| 2018-04-26 23:07:00

Τρομερές ατάκες Σάρας - Αποθέωσε τους παίκτες του και τον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Σάρας - Αποθέωσε τους παίκτες του και τον Ολυμπιακό!

Πανευτυχής για την πρόκριση, αλλά και... κύριος ο Λιθουανός!

Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για την πρόκριση της Ζαλγκίρις Κάουνας στο Final Four της Ευρωλίγκας.

Ο Λιθουανός τεχνικός αποθέωσε τους παίκτες του για την πρόκριση, ωστόσο δεν παρέλειψε να παραδεχθεί την αξία του Ολυμπιακού, λέγοντας τα καλύτερα λόγια για τους αντιπάλους του!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Πηγαίνοντας στη σειρά γνωρίζαμε πως έχουμε πιθανότητες. Μετά το Game 1, ξέραμε πραγματικά πως έχουμε ελπίδες. Το πιστεύαμε. Αυτοί οι παίκτες είναι ένα πολύ ξεχωριστό γκρουπ. Είναι αλήθεια πως δεν έχουν τόση εμπειρία, αλλά λίγες ομάδες της Euroleague παλεύουν όπως η Ζαλγκίρις. Πιστεύω πως ισοσκέλισαν την έλλειψη εμπειρία τους με το το πνεύμα τους. Όλοι αυτοί είναι εξαιρετικοί άνθρωποι, που αγαπούν την βελτίωση. Οπότε, τους βγάζω το καπέλο. Πάμε να το πανηγυρίσουμε και να ετοιμαστούμε για το Βελιγράδι.

Ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, υψηλού επιπέδου, με εξαιρετικό προπονητή και τεράστια εμπειρία. Ήταν παράδειγμα προς μίμηση για το πνεύμα μαχητή που είχαν στο ευρωπαϊκό μπάσκετ για πέντε - έξι χρόνια. Το γεγονός ότι νικήσαμε μια τέτοια ομάδα το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags