Παναθηναϊκός - Τσάβι Πασκουάλ: Περίπου μια από τα ίδια ήταν ο Παναθηναϊκός στην Μαδρίτη. Είχε μέσα στο παιχνίδι κόντρα στην Ρεάλ ένα πολύ καλό διάστημα, αλλά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήταν απογοητευτικός. Με αποτέλεσμα να γνωρίσει μία ακόμη ήττα και μάλιστα με βαρύ σκορ, 89-68.

Κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και σε μία καλύτερη ομάδα, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε από νωρίς πολύ πίσω στο σκορ. Οι «πράσινοι» ήταν μία ομάδα χωρίς νεύρο και που σεβάστηκε περισσότερο από ό, τι θα έπρεπε τους αντιπάλους τους. Το παιχνίδι πήγαινε για περίπατο της Ρεάλ, ώσπου ο Καλάθης αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.



Με οδηγό τον Νικ η ομάδα του Πασκουάλ κατάφερε να πλησιάσει στους 5 πόντους (63-58). Προς αυτή την κατεύθυνση βοήθησε η επίσης πολύ καλή παρουσία του Κιθ Λάνγκφορντ, αλλά και η θετική εμφάνιση του Γιώργου Παπαγιάννη.

Από το 63-58, όμως, ο Παναθηναϊκός κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος. Εμφανίστηκε από εκείνο το σημείο και πάλι η κακή ομάδα, που είχε εμφανιστεί στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού. Για αυτό άλλωστε και ήρθε η διαφορά των 21 πόντων.

Δεν περίμεναν πολλοί το «τριφύλλι» να περάσει νικηφόρα από την Μαδρίτη. Περίμεναν, όμως, από τους παίκτες του Πασκουάλ να βάλουν το κορμί τους στην φωτιά, κάτι, που δεν έγινε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Ετσι, όπως ήρθαν τα πράγματα, το παιχνίδι της Παρασκευής με την Αρμάνι στο ΟΑΚΑ είναι τελικός, καθώς ήδη το Τριφύλλι βρίσκεται εκτός 8αδας (δείτε τη βαθμολογία της Euroleague ΕΔΩ) Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίσει πάση θυσία, γιατί αλλιώς θα μπει σε μεγάλες περιπέτειες. Στο ενδεχόμενο της ήττας, είναι σίγουρο ότι θα μπει σε μεγάλο κίνδυνο και ο Πασκουάλ, με τον οποίο τα έχουν οι περισσότεροι φίλοι της ομάδας.

Είχε, πάντως, ένα κέρδος ο Παναθηναϊκός από το παιχνίδι με την Ρεάλ και αυτό ήταν η παρουσία του Παπαγιάννη. Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ έδειξε κομμάτι από τα προσόντα του και έτοιμος να αρχίσει σιγά σιγά να βγάζει τον πραγματικό του εαυτό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πληροφορία-βόμβα για τη μεταγραφή του Ολυμπιακού – Αυτόν θέλει ο Μπλατ – Αποκάλυψη για ΝΒΑ