AEΚ: Ο Γιάννης Μπουρούσης ήρθε για μία ακόμη φορά από την Κίνα να βοηθήσει την Εθνική. Ηταν αποτελεσματικός και η επίσημη αγαπημένη κατάφερε με την συνδρομή του να νικήσει την Γεωργία. Πλέον πήρε και πάλι τον δρόμο της επιστροφής για την αχανή χώρα, προκειμένου να συνεχίσει την προσπάθειά του με τους Λάιονς.

Ο 35χρονος σέντερ διανύει την δεύτερή του χρονιά στην Κίνα και περνάει υπέροχα. Θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του εκεί, αφού και τα χρήματα, που παίρνει, είναι πολλά, ενώ η ζωή σε αυτά τα μέρη δεν τον χαλάει.

Πολλές φορές το όνομά του αναφέρεται στο στόχαστρο διαφόρων ευρωπαϊκών και δη ελληνικών ομάδων. Πιο πολύ τελευταία για την ΑΕΚ γράφεται και λέγεται. Δεν υπάρχει, όμως, τέτοια περίπτωση. Ο Μπουρούσης θα ολοκληρώσει την σεζόν στην Κίνα και μετά θα ετοιμαστεί για τη μεγάλη πρόκληση του Παγκοσμίου, που θα γίνει, εκεί, που βρίσκεται, στην Κίνα.



Στο μυαλό του μπασκετικά δεν υπάρχει ελληνικός σύλλογος. Αν κάποια στιγμή έκανε ή θα κάνει επιστροφή στην Ευρώπη, αυτό θα το έκανε για την Μπασκόνια, με την οποία πέρασε πολύ ωραία την σεζόν 2015-2016. Και η Βιτόρια του άρεσε πολύ, γιατί ευνοεί την οικογενειακή ζωή, αλλά και μπασκετικά, την στιγμή, που πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν στη καριέρα του. Με την Μπασκόνια να πηγαίνει στο φάιναλ-φορ.

Στα 35 του ο Μπουρούσης παραμένει ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους -πλην ΝΒΑ- σέντερ και ανυπομονεί να ζήσει μεγάλες στιγμές στο Παγκόσμιο της Κίνας, έχοντας πλέον η Εθνική και την τεράστια παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΚ στον Ολυμπιακό με Στρέλνιεκς! Σοβαρή η ζημιά, παίρνει άμεσα παίκτη - Κλείνει πρώην ΠΑΟΚτσή!