Ολυμπιακός: Οι Ερυθρόλευκοι γνώρισαν την ήττα στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο και έμπλεξαν σε περιπέτειες αναφορικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση της Euroleague.

Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών ξέσπασαν στο επίσημο Facebook της ΚΑΕ με οργισμένα μηνύνματα κατά του Ντέιβιντ Μπλατ και των παικτών για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Ωστόσο, αυτοί που τα... άκουσαν περισσότερο είναι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, με πολλούς φιλάθλους να τους κατηγορούν για τον αγωνιστικό σχεδιασμό και να πετούν "καρφιά" αναφορικά με την οικονομική κατάσταση, αλλά και τον πόλεμο με τον Παναθηναϊκό, που δεν αποκλείεται να ωθήσει τους Πειραιώτες σε αποχώρηση από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια:

ΤΟ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΡΟΣΤΕΡ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΥΘΎΝΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΌΕΔΡΟΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΕΔ, Η ΚΕΔ ΦΤΑΙΕΙ ΑΛΛΟΥ, ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΝΑ ΛΈΓΟΝΤΑΙ.
ΥΓ: ΚΑΤΑΦΈΡΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΎΣΕΤΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΈΠΑΙΖΕ ΤΕΛΙΚΟ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΈΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΥΠΆΡΧΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ

Έτσι όπως είμαστε, τα play off , αν περάσουμε, θα είναι μια πραγματικά επώδυνη εμπειρία...μόνο η ομάδα του Κορυδαλλού ήταν ,ίσως δεν είμαι σίγουρος, χειρότερη σαν ατομικό επιθετικό ταλέντο από την φετινή.

Tι έγινε μίστερ Μπλατ?Αυτό είναι που θα πέταγε η ομάδα τον Φεβρουάριο?Όχι μόνο δεν πετάει,άλλα σέρνεταi

Και για αυτό η ΕΟΚ φταίει ; ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ , ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΜΑΔΑ ΤΣΙΡΚΟ !!! ΡΙΧΤΕ ΛΕΦΤΑ Η ΡΙΧΤΕ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΞΩ

Καλό το κράξιμο , αλλά καλό θα ήταν να πατήσετε και καμία φορά το πόδι σας και στο σεφ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΘΡΥΛΟΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!

Η ομάδα είναι χάλια χωρίς ταλέντο αθλητικοτητα και μυαλό . Όσοι θέλετε να φύγουν οι Αγγελοπουλοι θέλω ν πιστεύω ότι θα βάλετε τα λεφτά εσείς να είμαι ήσυχος ....

Ομάδα έτοιμη για διάλυση..Αγγελοπουλοι φτάνει το μοντέλο σας..βάλτε χρήμα ..Πρίντεζη ξεκινα να ετοιμάζεις το τουρνουά στην Σύρο..

Ένα ηχητικό καταστρέφει Όνειρα, Ελπίδες και την Προσπάθεια όλης της χρονιάς! Μπράβο σου όποιος κ να είσαι, θα φύγεις στο τέλος της season, ίσως θα πας να κάνεις παρέα στον αχάριστο Παπαπέτρου!

Κατηφορος χωρις τελειωμο..χειροτερο μπασκετ, χειροτεροι παικτες κ χειροτερη συγκομιδη βαθμων σε σχεση με περσι...καληνυχτα!!!

Η Βαλτε λεφτα αγγελοπουλοι η παρτε δρομο...αντε με τον καθε ασχετο που μας κουβαλησατε...ο κοουτς γτ ειναι μονιμα στο απυρόβλητο;;;αυτος δεν επέλεξε αυτα τα παλτα;;;η μηπως για ολα φταιει η κεδ;;

Τελικά υπάρχει Σεμπα και στο μπασκετ...

Αγγελοπουλοι βάλτε λεφτά ή φύγετε . Βαρεθήκαμε κάθε χρόνο να βλέπουμε την ίδια κωμωδία

Ο θίασος του Μπλατ δεν σταματάει τις παραστάσεις.. Αηδία..

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να φεύγουν οι Αγγελόπουλοι. Έκαναν τον κυκλο τους Κουράστηκαν και μας κούρασαν και εμας.

Καλή η Αδριατική, αλλά ούτε για Α2 δεν είμαστε. Τσίρκο στο γήπεδο με όλη την σημασία της λέξης. Απο τον Μπλάτ πάντως δεν περίμενα τέτοια χάλια. Απο παιχνίδι σε παιχνίδι με διαψεύδει πανηγυρικά. Περαστικά μας, 0 τίτλοι και φέτος. Τα #mexritelous μας μάραναν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΚάρει η φωτογραφία με τον τραυματισμό του Σπανούλη - Μη τη δεις αν δεν αντέχεις!