Facebook Pixel Σαρωτικές αλλαγές στον Ολυμπιακό - Αυτοί "τελειώνουν" - Παίρνει ταλεντάρα
Μπάσκετ
| 2019-04-05 23:25:00

"Σεισμός" στο ΣΕΦ - Αυτοί "τελειώνουν" - Έρχονται Έλληνες - Βόμβα με ταλεντάρα!

του Pick n' Scroll
"Σεισμός" στο ΣΕΦ - Αυτοί "τελειώνουν" - Έρχονται Έλληνες - Βόμβα με ταλεντάρα!

Σαρωτικές αλλαγές. Μέσα top ονόματα. Τι θα γίνει με Μπλατ;

Ολυμπιακός: Και τώρα τι; Αυτό είναι που νοιάζει πλέον όλους τους φίλους του Ολυμπιακού. Και τους νοιάζει από τώρα, καθώς κατά δήλωση των διοικούντων την ΚΑΕ, η ομάδα δεν πρόκειται να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Για να έχουμε μία πιο καθαρή εικόνα, θα πρέπει πάνω από όλα να τοποθετηθούν δημόσια οι αφοί Αγγελόπουλοι. Να πουν τι έγινε και τι θα γίνει. Ποια είναι τα λάθη τους και πώς θα κινηθεί η επόμενη μέρα. Πού θα παίζει, δηλαδή, η ομάδα τους: στην Α1 ή στην Αδριατική Λίγκα;

Από κει και πέρα, και όσον αφορά στα θέματα του ρόστερ, ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά. Για την επόμενη χρονιά συμβόλαιο έχει και ο Γιάνις Τίμα. Αλλά δεν θα μείνει ο Λετονός. Ισως και να μη μείνει ο Αμερικάνος προπονητής. Οι λόγοι είναι πολλοί: δεν έχει πλέον την εμπιστοσύνη του κόσμου, έχει το σημαντικό θέμα του προβλήματος υγείας, ενώ οι φίλαθλοι θέλουν την επιστροφή του Γιώργου Μπαρτζώκα. Τη διοίκηση θα διευκολύνει πολύ αν υπάρξει κάποια ομάδα, που θα ενδιαφερθεί για τον Μπλατ, όπως π.χ. η ΤΣΣΚΑ. Θα τη διευκολύνει, καθώς δεν θα χρειαστεί να τον αποζημιώσει. Και πλέον κάθε ευρώ είναι πάρα πολύ σημαντικό με δεδομένα τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν.

Από τους παίκτες, πέρα από τον Τίμα, δεν αναμένεται να συνεχίσουν οι Τουπάν, ΛεΝτέι αλλά και ο Μιλουτίνοφ. Ο τελευταίος, βέβαια, όχι γιατί δεν ικανοποίησε, αλλά επειδή ο δρόμος του είναι το ΝΒΑ. Οι άλλοι δύο προσέφεραν, όχι, όμως, τόσο, ώστε να ενθουσιάσουν.

Είναι πιθανό να μείνει ο Ουέμπερ, με τον οποίο υπάρχει συμβόλαιο για του χρόνου. Ισως μείνει και ο Ουίλιαμς-Γκος, που φέτος είχε καλές και κακές στιγμές. Αλλά μη ξεχνάμε ότι είναι ρούκι στην Ευρωλίγκα.

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι να επιστρέψει στον θρόνο του τον Οκτώβρη, μετά την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε. Η λογική λέει ότι η επιστροφή θα τον βρει στο ΣΕΦ.



Με τον Γιώργο Πρίντεζη είναι άγνωστο τι θα γίνει. Του οφείλονται πολλά χρήματα, το ποσό που είναι να παίρνει τη νέα σεζόν είναι πολύ μεγάλο, οπότε δεν αποκλείεται η μετακόμιση στο εξωτερικό του διεθνούς φόργουορντ. Είναι κολώνα του Ολυμπιακού όλα αυτά τα χρόνια, αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Συμβόλαιο για του χρόνου έχει και ο Βαγγέλης Μάντζαρης, αλλά το ποσό που είναι να παίρνει, είναι επίσης πολύ υψηλό. Δύσκολο να μείνει με αυτά τα χρήματα, δύσκολο να μείνει γενικά.

Ο Παπανικολάου, παρότι είναι πολύ πεσμένος τον τελευταίο καιρό, δεν μετακινείται, όπως και ο Βεζένκοφ. Ο τελευταίος δεν ενθουσίασε, αλλά έχει ελληνικό διαβατήριο.

Ο Στρέλνιεκς έχει βοηθήσει πολύ, αλλά τα χρήματα του είναι επίσης πολύ υψηλά, ενώ είναι σίγουρο ότι θα προωθηθεί ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι, που έχει τα φόντα να φτάσει πολύ ψηλά.

Με όλα αυτά καταλαβαίνει κανείς ότι ο Ολυμπιακός πάει για άλλη ομάδα του χρόνου, κάτι επιβεβλημένο, μετά από τρία χρόνια χωρίς έναν τίτλο.

Θα αποκτηθούν 2-3 Ελληνες παίκτες με το όνομα του Αντώνη Κόνιαρη του ΠΑΟΚ να είναι από τα πρώτα στην λίστα. Ο Ολυμπιακός θα ήθελε και έναν από τους Ντόρσεϊ-Μήτρου Λονγκ, αλλά δεν είναι εύκολες περιπτώσεις. Και ίσως πάει για έναν από τους Λαρεντζάκη, Χρυσικόπουλο.

Είναι πιθανό τέλος πάει να χτυπήσει το μεγαλύτερο ελληνικό ταλέντο που υπάρχει αυτή τη στιγμή, τον Λευτέρη Μαντζούκα του Προμηθέα, που είναι 15 ετών και ένας από τους κορυφαίους στην ηλικία του στην Ευρώπη.

Σχετικά με τους ξένους παίκτες, είναι το πιο εύκολο πράγμα, καθώς η αγορά είναι τεράστια. Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει κίνηση για έναν ηγέτη με το όνομα του Μίλος Τεόντοσιτς να ακούγεται ολοένα και περισσότερο στα μπασκετικά λημέρια του Πειραιά.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβες" Κωστόπουλου: Έτσι κατέρρευσε ο Ολυμπιακός, πού είναι οι Αγγελόπουλοι; Βλακεία με Πρίντεζη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags