Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Μαχαιριές" από Λαμόνικα - Έτσι τον φρέναρε - Άφωνος ο Πεδουλάκης - "Προκλητικός" Τίμα!
Μπάσκετ
| 2019-10-29 21:11:00

"Μαχαιριές" από Λαμόνικα - Έτσι τον φρέναρε - Άφωνος ο Πεδουλάκης - "Προκλητικός" Τίμα!

του Pick n' Scroll
"Μαχαιριές" από Λαμόνικα - Έτσι τον φρέναρε - Άφωνος ο Πεδουλάκης - "Προκλητικός" Τίμα!

Δύο "περίεργα" σφυρίγματα. Τι συνέβη; Κανένας σεβασμός...

Ο Παναθηναϊκός παρότι έκανε μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις στη Ρωσία, δεν κατάφερε να αντέξει στον ρυθμό της Χίμκι για περισσότερο από 30 λεπτά και τελικά ηττήθηκε εύκολα με 103-86.

Οι Πράσινοι πάντως, έχοντας και σήμερα φυσικά τεράστιο πρόβλημα στα ριμπάουντ (40-19!) και στην άμυνα από κάποιο σημείο και μετά, κοίταξαν τους Ρώσους στα μάτια και με την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, δικαίως ήλπιζαν στο διπλό.

Ωστόσο, δεν είχαν υπολογίσει στα δικά τους λάθη, αλλά και στα δύο-τρία... σφαλτσοσφυρίγματα του Λαμόνικα. Ο γνωστός διαιτητής έκανε έξαλλους τους Πράσινους στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου, όταν χρέωσε τον Πεδουλάκη με τεχνική ποινή για διαμαρτυρία σε μία φάση που είχε δίκιο, καθώς δεν είχε σφυριχτεί φάουλ στον Τόμας, ενώ αμέσως μετά έδωσαν ένα... υπερβολικά αυστηρό επιθετικό φάουλ στον Ράις.

Μάλιστα, μη μπορώντας να πιστέψει ο Έλληνας κόουτς ότι χρεώθηκε με την τεχνική ποινή, τον «έπιασε» η κάμερα να μένει για λίγα δευτερόλεπτα με το στόμα ανοιχτό, απορώντας για την απόφαση. Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Βόβορας μετά το παιχνίδι, ο Πεδουλάκης δεν είπε τίποτα στους διαιτητές ώστε να χρεωθεί με τεχνική ποινή.

Το σκορ πριν την τεχνική ποινή ήταν 69-68, 2.47’’ πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, ενώ στο επιθετικό φάουλ του Αμερικανού γκαρντ το σκορ ήταν 72-70! Προφανώς λοιπόν και οι δύο αυτές αποφάσεις του Λαμόνικα έπαιξαν ρόλο στη συνέχεια του αγώνα!

Από εκεί και πέρα, στα... αξιοπερίεργα της βραδιάς εκτός των αγωνιστικών, ήταν και η τελευταία φάση της αναμέτρησης στη Μόσχα, η οποία μπορεί να μην έκρινε τίποτα, αλλά δεν πέρασε απαρατήρητη από όλους. Ο Γιάνις Τίμα παρότι το ματς είχε κριθεί και με την Χίμκι ήδη να έχει ρίξει κατοστάρα, δεν... σεβάστηκε τον αντίπαλο όπως είθισται και έτρεξε στον αιφνιδιασμό για να καρφώσει και να διαμορφώσει το 103-86.

Unfair κίνηση από τον Λετονό άσο που φέτος κάνει τρομερά ματς στη Χίμκι, αλλά πέρυσι είχε φύγει κακή κακώς από τον Ολυμπιακό, με τον Ντέιβιντ Μπλατ... να μην τον πιστεύει!
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη-βόμβα για ΠΑΟ - Αυτός αποχωρεί μετά τον Νταμπίζα - Tρελά πράγματα - Είναι δυνατόν;

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags