Το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός πλησιάζει (Παρασκευή, 6/12) και οι γηπεδούχοι προετοιμάζονται προκειμένου η αναμέτρηση να διεξαχθεί ομαλά και δίχως απρόοπτα.
Οι Πράσινοι έχουν συζητήσει με τον Ολυμπιακό και την ΕΛ.ΑΣ., με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να έχουν συμφωνήσει σε δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός είχε αποστείλει σχετικές επιστολές και στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αλλά και στο Υφυπουργείο Αθλητισμού.
Τη Δευτέρα οι Πράσινοι ενημέρωσαν και τη Euroleague με σχετική επιστολή για τις ενέργειες που θα γίνουν ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι.
Στο ΟΑΚΑ, θα τοποθετηθούν προστατευτικά πίσω από τους πάγκους, φυσούνες στις εισόδους των παικτών και των διαιτητών και ειδικό δίχτυ περιμετρικά των εξεδρών, ενώ στο γήπεδο θα υπάρχει μεγάλος αριθμός σεκιούριτι.
Στην επιστολή του Τριφυλλιού στη euroleague γίνεται λόγος και στην ιδιαιτερότητα της 6ης Δεκεμβρίου, καθώς το ντέρμπι συμπέφτει με την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, γεγονός που προσθέτει ακόμα μεγαλύτερο βαθμό επικινδυνότητας στο παιχνίδι.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο