Η παλικαρίσια νίκη μέσα στην έδρα της ΤΣΣΚΑ αποτέλεσε το καλύτερο… γιατρικό για τον Παναθηναϊκό μετά τις «σφαλιάρες» από Μακάμπι και Ρεάλ, αλλά και την απόλυτη απόδειξη ότι η φετινή ομάδα του Τριφυλλιού έχει πολύ ψηλό «ταβάνι» και μπορεί να κοντράρει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις, οι Πράσινοι ψάχνονται για μεταγραφική ενίσχυση, ιδίως στην περιφέρεια.

Έτσι και αλλιώς, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αποδείξει ότι κάνει πάντα ό,τι καλύτερο μπορεί για να ενισχύσει την ομάδα του και καλύτερο έναυσμα για να πάρει… μπρος ο ιδιοκτήτης του Τριφυλλιού από τον αποψινό θρίαμβο δεν υπάρχει.

Οι Πράσινοι έδειξαν ότι έχουν όλα τα φόντα να βρεθούν στο Final 4 με μια -τουλάχιστον-  προσθήκη υψηλού επιπέδου και αν συνυπολογίσουμε την πρόσφατη δήλωση του Γιαννακόπουλου ότι θα κάνει ό,τι του ζητήσει ο Πιτίνο, αντιλαμβάνεται κανείς ότι η μεταγραφή είναι… προ των πυλών.

Ο Παναθηναϊκός αναζητά παίκτη για την περιφέρεια και η παρουσία του Πιτίνο είναι ό,τι πρέπει για να προσελκύσει σημαντικά ονόματα από τις ΗΠΑ, όπως έγινε πέρυσι με τον Σον Κιλπάτρικ.

Όπως γράψαμε σε πρόσφατο ρεπορτάζ, οι Πράσινοι «χτενίζουν» την αγορά των ελεύθερων παικτών στις ΗΠΑ, η οποία περιλαμβάνει ελκυστικές, αλλά πολύ δύσκολες περιπτώσεις παικτών, όπως ο Τζέι Αρ Σμιθ, ο Τζόναθον Σίμονς και ο Άιμαν Σάμπερτ.

Όπως και να έχει, όλα δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός θα προβεί άμεσα σε προσθήκη από το «πάνω ράφι», αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να κάνει το… μπαμ, που θα ανεβάσει επίπεδο τους Πράσινους και θα φέρει πιο κοντά το όνειρο της πρόκρισης σε Final 4 για πρώτο φορά μετά το 2012.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ετοιμάζει τρελό deal ο Αλαφούζος - Έλληνας του ΠΑΟ γίνεται... Μπεργκ - Τρομερό παρασκήνιο!