Η απόφαση ορισμένων χωρών να μην αναβάλλουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στα πρωταθλήματά τους εν μέσω της έξαρσης του κορωνοϊού έκανε έξαλλο τον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος ξέσπασε μέσω Twitter.

"Απαίσια απόφαση, η οποία πάρθηκε από ανθρώπους που έχουν τη δύναμη να τις πάρουν για εγωιστικούς λόγους" έγραψε ο παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ωστόσο, κάποιοι χρήστες εξέφρασαν τη διαφωνία τους, με τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού να απαντά σε έντονο ύφος, τονίζοντας πως όποιος θέτει σε κίνδυνο την υγεία των αθλητών είναι ηλίθιος και εκφράζοντας την άποψη ότι πρέπει να ακυρωθεί η σεζόν.

"Το να αναγκάζεις τους παίκτες να παίζουν και να θέτουν την υγεία τους σε κίνδυνο είναι ηλίθιο. Κι αν η χώρα σου είναι παίρνει αυτές τις αποφάσεις τότε είναι επίσης ηλίθια. Κι αν συμφωνείς κι εσύ με αυτές τότε, μάντεψε, είσαι κι εσύ ηλίθιος", έγραψε αρχικά για να προσθέσει:

"Είναι ανεύθυνο και απογοητευτικό. Το ελάχιστο που πρέπει να  γίνει είναι να ανασταλούν οι αγώνες για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Και για να είμαι ειλικρινής, η σεζόν πρέπει να ακυρωθεί. Δεν μπορείς να ρισκάρεις την υγεία των παικτών. Μετά να δούμε τι θα γίνει όταν θα τους χρειαστείς την επόμενη σεζόν".