Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Διαμαντίδης: Τρελή αποκάλυψη - "Με ρώτησε αν έχω τα αρχ@@@α να..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2020-05-06 22:35:00

Τρελή αποκάλυψη για τον Διαμαντίδη - "Με ρώτησε αν έχω τα αρχ@@@α να..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρελή αποκάλυψη για τον Διαμαντίδη - "Με ρώτησε αν έχω τα αρχ@@@α να..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Παναθηναϊκός - Δημήτρης Διαμαντίδης: Η ισραηλινή ιστοσελίδα "Walla" φιλοξένησε ένα αφιέρωμα στον Δημήτρη Διαμαντίδη με αφορμή τα 40ά γενέθλιά του.

Στο αφιέρωμα περιλαμβάνεται και μια φοβερή ιστορία που διηγήθηκε ο παλαίμαχος παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γκάι Πνίνι, η οποία αποδεικνύει πως ο "3D" ήταν... μάστορας και στο trash talk.

Ο Πνίνι θυμήθηκε τον τελευταίο προημιτελικό της Euroleague το 2012 όταν ο Παναθηναϊκός φιλοξενησε τη Μακάμπι, με το νικητή να κερδίζει μια θέση στο Final Four.

Η Μακάμπι βρισκόταν πίσω με τρεις πόντους στα 10 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη και ο Πνίνι κέρδισε φάουλ και το δικαίωμα να εκτελέσει τρεις βολές για να πετύχει την ισοφάριση.

«Ο Διαμαντίδης με πλησίασε και μου είπε: "Υπάρχουν 25.000 άνθρωποι γύρω σου. Έχεις τα αρχ@@@α να βάλεις και τις 3 βολές;". Τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν όταν το είπε, αλλά τελικά τις έβαλα» ανέφερε ο πρώην παίκτης της Μακάμπι για εκείνο το ματς που τελικά κρίθηκε υπέρ του Παναθηναϊκού με μία βολή του «3D» μερικά δευτερόλεπτα αργότερα. 

Δείτε τις βολές του Πνίνι και το συναρπαστικό φινάλε στο 6:50 του παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags