Facebook Pixel Νικ Καλάθης – Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Έφυγε ο Καλάθης - "Τρικ" από Δημήτρη στο Instagram; - Πόσα του έδωσε - "Όχι" των Ολυμπιακών!
Μπάσκετ
| 2020-05-13 21:20:00

Έφυγε ο Καλάθης - "Τρικ" από Δημήτρη στο Instagram; - Πόσα του έδωσε - "Όχι" των Ολυμπιακών!

του Pick n' Scroll
Έφυγε ο Καλάθης - "Τρικ" από Δημήτρη στο Instagram; - Πόσα του έδωσε - "Όχι" των Ολυμπιακών!

Νικ Καλάθης – Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Γύρω από τον Νικ Καλάθη τρέχει η ειδησεογραφική επικαιρότητα στον Παναθηναϊκό, καθώς τις τελευταίες ημέρες έχουν φουντώσει οι φήμες σχετικά με το μέλλον του.

Από το Τριφύλλι είναι πλέον σαφές πως λόγω του κορωνοϊού και της οικονομικής κρίσης που θα ακολουθήσει, έχουν έτοιμο το πλάνο για την επόμενη μέρα, το οποίο αφορά γενναίες περικοπές και χαμηλότερα συμβόλαια. Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί το παραμικρό, όλα δείχνουν πως οι Πράσινοι θα προτείνουν «ψαλίδι» σε όλους τους παίκτες και το ίδιο ισχύει και για τον Νικ Καλάθη, ο οποίος είναι και ο πιο ακριβοπληρωμένος του μπάτζετ.

Έχουν διαρρεύσει και κάποια νούμερα, σύμφωνα με τα οποία ο Καλάθης για να μείνει στο Τριφύλλι θα πρέπει να δεχθεί από τα δύο εκατομμύρια  ευρώ, να πέσει στο 1.3 εκατ. ευρώ. Αν και για την ώρα δεν υπάρχει η παραμικρή επίσημη ενημέρωση, όλα δείχνουν πως ο αρχηγός των Πρασίνων δεν βλέπει… ζεστά την συγκεκριμένη εξέλιξη. Ήδη άλλωστε υπάρχουν ομάδες που του δίνουν περισσότερα, όπως η Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ, ενώ δεν αποκλείεται άμεσα να «μπουν στο κόλπο» και οι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Φενέρ.

Η τελευταία εξέλιξη λοιπόν, που… φούντωσε τα σενάρια για το μέλλον του Καλάθη στον Παναθηναϊκό, ήταν το Unfollow του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Έλληνα γκαρντ στο Instagram, αλλά και η διαγραφή των κοινών τους φωτογραφιών. Δείχνει κάτι για το… διαζύγιο η συγκεκριμένη κίνηση; Πολύ πιθανό, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρχει και κάποιο επικοινωνιακό τρικ!

Επίσης, τις τελευταίες ώρες υπήρξαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Καλάθης ήδη έχει αποχωρήσει από την Ελλάδα για την Αμερική. Η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι σημαντικό, αν και πληροφορίες αναφέρουν πως πριν μπει στο αεροπλάνο, έκανε και το ραντεβού με τον Γιαννακόπουλο. Εκεί μετέφερε τις απαιτήσεις του και περιμένει την απάντηση της διοίκησης.

 Την ίδια στιγμή από τον ΠΑΟ έχουν ξεκαθαρίσει, πως εάν θέλει δύο εκατομμύρια ευρώ δεν θα μείνει και μόλις τα βρει από άλλη ομάδα, μπορεί να φύγει ως ελεύθερος. Αν θέλει να μείνει με τη νέα… μαζεμένη πρόταση, τότε η ομάδα θα «χτιστεί» και πάλι γύρω του. Άλλωστε, ήδη ο Ιωάννης Παπαπέτρου εμφανίζεται θετικός στη μείωση και δηλώνει παρών για τον… νέο Παναθηναϊκό.

Θέλουν Καλάθη οι Ολυμπιακοί;

Την ίδια στιγμή δεν έχουν σταματήσει και τα σενάρια για εμπλοκή του Ολυμπιακού στην υπόθεση Καλάθη. Οι Αγγελόπουλοι είναι αποφασισμένοι (και όπως σας έχει ενημερώσει το Sportdog μπορούν…) να ρίξουν πολύ χρήμα φέτος στην αγορά για μεταγραφές και θα ψάξουν για δύο γκαρντ με συμβόλαια στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Προφανώς και η περίπτωση του Νικ δεν θα είναι εύκολη, όμως θα ήθελαν όσο τίποτα να τον αρπάξουν από τον Γιαννακόπουλο,

Οι φίλοι του Ολυμπιακού όμως τον θέλουν στο ΣΕΦ; Σε poll που «έτρεξε» τις τελευταίες ώρες στο facebook του sportdog, φαίνεται πως ο κόσμος είναι μοιρασμένος Συγκεκριμένα, 46% θέλουν τον Καλάθη και 54% όχι!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα! Όνομα-βόμβα για αντι-Καλάθης στον ΠΑΟ - Με αυτόν κλείνει στόματα ο Γιαννακόπουλος!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags