Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Βομβαρδισμός στον ΠΑΟ! Κλείνει και τον αντι-Καλάθη - Κίνδυνος για Νόκο - Γυρίζει ο "Λέκα";
Μπάσκετ
| 2020-06-20 16:34:00

Βομβαρδισμός στον ΠΑΟ! Κλείνει και τον αντι-Καλάθη - Κίνδυνος για Νόκο - Γυρίζει ο "Λέκα";

του Pick n' Scroll
Βομβαρδισμός στον ΠΑΟ! Κλείνει και τον αντι-Καλάθη - Κίνδυνος για Νόκο - Γυρίζει ο "Λέκα";

Ο Παναθηναϊκός πήρε τον Μάρκους Φόστερ, πάει να πάρει τον Γκρεγκ Ουίτινγκτον για τη θέση "4" και από κει και πέρα μεγαλώνει την ταχύτητά του για να κλείσει τις πιο βασικές θέσεις. Αυτή του βασικού πλέι-μέικερ και του σέντερ, που θα πλαισιώσει τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Για τη θέση του πλέι-μέικερ ο Νέιτ Ουόλτερς, που ήταν στη Μακάμπι, βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα. Ο Λορέντζο Μπράουν επίσης παραμένει υποψήφιος, χωρίς, όμως, να έχει προχωρήσει κάτι μαζί του. 

Ενας από τους δύο, πάντως, λογικά θα πάρει τη θέση, γιατί οι άλλοι υποψήφιοι είναι πολύ δύσκολο να έρθουν στην Ελλάδα. Μιλάμε για τον Ουόκαπ της Ζαλγκίρις και για τον Πάνγκος της Μπαρτσελόνα. Αμφότεροι θέλουν να συνεχίσουν σε μία καλύτερη κατάσταση σε σχέση με αυτή που είναι τώρα ο Παναθηναϊκός.

Το "τριφύλλι", πάντως, θα πάρει και αναπληρωματικό ξένο πλέι-μέικερ, θέση για την οποία οι υποψήφιοι είναι πολλοί. Ακούγονται διάφορα ονόματα. Γράψαμε τις προάλλες για τον Λο της Μπάγερν και για τον Σάικς της Αρμάνι. Αλλά η λίστα είναι πολύ πιο μεγάλη. Υπάρχει εκεί ο Λαπροβίτολα της Ρεάλ, ο Χέρμανσον της Αλμπα, ο Μίλερ-Μακ-Ιντάιρ της Τσεντεβίτα, αλλά και ο Αλμπισί της Ζενίτ. Υπάρχει μία φημολογία για επιστροφή του Λεκαβίτσιους, αλλά δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό γι' αυτό.

Για τη θέση του σέντερ ο Λάντρι Νόκο είναι ο πρώτος στόχος, αλλά όσο αργεί ο Παναθηναϊκός, κινδυνεύει να τον χάσει. Ο Ματίας Λεζόρ της Μπάγερν είναι ένας ακόμη παίκτης που ακούγεται, όπως και ο Εμάνουελ Τέρι της Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Όπως και να είναι, μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να έχει κλείσει τουλάχιστον ένας ακόμη παίκτης από τους "πράσινους".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερά νέα για τον ΠΑΟ! Βάζει... πλάτη για το Τριφύλλι και υπογράφει - Οριστικές εξελίξεις!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags