Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός: Ήταν που ήταν... μετέωρη η τύχη του αγώνα από χθες, ήρθε σήμερα και η ανακοίνωση της γαλλικής ομάδας να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Μετά λοιπόν από τα επτά χθεσινά κρούσματα κορωνοϊού, η Βιλερμπάν ανακοίνωσε σήμερα ακόμα τέσσερα στις τάξεις της ομάδας της, ανεβάζοντας τον αριθμό στα 11, κάτι που κάνει την διεξαγωγή του αποψινού αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας, πολύ δύσκολη.

Η Βιλερμπάν έχει μείνει με μόλις εννέα ενεργούς παίκτες και μάλιστα οι δύο είναι από την ομάδα νέων της και εξέφρασε την επιθυμία της να μπει σε καραντίνα ώστε να μην εξαπλωθεί κι άλλο ο ιός, ωστόσο στην ανακοίνωσή της τονίζει ότι δεν αποφασίζει για κάτι τέτοιο.

Κάτι που σημαίνει ότι η Ευρωλίγκα θα είναι αυτή που πρέπει να αποφασίσει για την τύχη της αναμέτρησης με τους Πράσινους, με το υγειονομικό πρωτόκολλο να σημειώνει ότι για να γίνει ένας αγώνας θα πρέπει μία ομάδα να μπορεί να δηλώσει οκτώ παίκτες στο ρόστερ της. Ειδάλλως το παιχνίδι είτε αναβάλλεται, είτε κατοχυρώνεται άνευ αγώνα στον αντίπαλο.