Ο Παναθηναϊκός ήταν ηρωικός, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση. Δεν μπόρεσε να κερδίσει στο Τελ Αβίβ τη Μακάμπι, αν και και έφτασε πολύ κοντά. 

Και έφτασε πολύ κοντά, γιατί ο Νεμάνια Νέντοβιτς έκανε το καλύτερό παιχνίδι του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και ίσως το καλύτερο και της καριέρας του. Έδειξε τα προσόντα του, εκείνα που τον είχαν στείλει πριν από μερικά χρόνια στο ΝΒΑ και τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς του Στεφ Κάρι. 

Το κοντέρ του σταμάτησε στους 39 πόντους, αλλά δεν ήταν αρκετό, ώστε η ομάδα του να πάρει μία νίκη που τόσο χρειαζόταν. Δεν είναι ότι υστέρησε κάποιος από τους άλλους παίκτες του "τριφυλλιού". Είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο οι «πράσινοι» ήταν νωχελικοί και άφησαν τους Ισραηλινούς να πατήσουν καλά στα πόδια τους και να πάρουν ικανοποιητικό προβάδισμα. 

Οταν στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε τσιπάκι ο Εξάστερος έφτασε κοντά στην ανατροπή, χωρίς, όμως, να μπορεί να προσπεράσει. Κι αυτό, γιατί στο κρίσιμο σημείο ο Κροάτης Μπέντερ ήταν εκεί και με καθοριστικά σουτ έδωσε ανάσα στη Μακάμπι. Ο Μπέντερ είναι ο παίκτης, με τον οποίο είχε τσακωθεί ο Γιώργος Παπαγιάννης, όταν αμφότεροι ήταν στο ΝΒΑ. 

Ο Παπαγιάννης στο δεύτερο ημίχρονο ήταν το αποκούμπι του Νέντοβιτς, κάνοντας για μία ακόμη φορά πολλά πράγματα στην άμυνα. Ούτε, όμως, η νέα πολύ καλή εμφάνιση του Ελληνα ψηλού ήταν αρκετή, ώστε να έρθει το "διπλό".

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει με άδεια τα χέρια στην Αθήνα και περιμένει να δει τι θα γίνει με τον Ζακ Ογκαστ όταν θα μπει, γιατί είναι ένας παίκτης που δεν έχει βοηθήσει. Δεν αποκλείεται να δει την πόρτα της εξόδου και στη θέση του οι "πράσινοι" να πάρουν παίκτη σε άλλη θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απόφαση-βόμβα Αλαφούζου - Τα διαλύει όλα στον ΠΑΟ - Έξαλλοι οι οπαδοί - Το "έγκλημα" της χρονιάς!