Ο Παναθηναϊκός είχε τα μαύρα του τα χάλια κόντρα στην Ζενίτ, βυθίζοντας σε ακόμη μεγαλύτερη απελπισία τον κόσμο του. Ισως μάλιστα να είναι η χειρότερη χρονική περίοδος αυτή, που διανύουμε, στη σύγχρονη εποχή του «τριφυλλιού». Μία ομάδα, δηλαδή, χωρίς αρχή, μέση και τέλος!

Με το Λαύριο έπαθαν πανωλεθρία οι «πράσινοι», το βράδυ της Δευτέρας έχασε εύκολα από τον Πασκουάλ και τους παίκτες του, την Κυριακή υπάρχει το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ολοι πλέον περιμένουν σαν Μεσσία τον νέο προπονητή, που όλα δείχνουν ότι θα είναι ο Οντεντ Κάτας. Ενας άνθρωπος, που ξέρει τι σημαίνει Παναθηναϊκός, που έχει κάτσει χρόνια στους πάγκους, αλλά που πρώτη φορά βγαίνει ως προπονητής από το Ισραήλ. Μάλλον, όμως, χειρότερα από ό, τι πάει ο Παναθηναϊκός, δεν θα μπορέσει να τον πάει.

Παράλληλα το θέμα είναι τι θα γίνει και με το ρόστερ της ομάδας. Οικονομικές δυνατότητες δεν υπάρχουν, αλλά φαίνεται ότι χρειάζονται τουλάχιστον δύο παίκτες για να τονώσουν την ποιότητα του Παναθηναϊκού. Ο Ζακ Ογκαστ είναι σαν να μην υπάρχει στην ομάδα, ο Φόστερ δεν έχει βρει τον εαυτό του. Πάντως, ο Κάτας τον Φόστερ τον εκτιμάει, ήθελε μάλιστα το καλοκαίρι να τον πάρει στην Χάποελ Ιερουσαλήμ. Πέρυσι άλλωστε ο Φόστερ του δημιούργησε προβλήματα ως παίκτης της Χάποελ Χολόν, αφού σε δύο παιχνίδια του έβαλε 60 πόντους.

Οπως και να έχει, ο νέος προπονητής θα έρθει πρώτα, θα δει το ρόστερ ώστε να το αξιολογήσει και έπειτα θα πάρει αποφάσεις. Η αγορά, πάντως, είναι πλούσια από παίκτες και ειδικά αυτή του ΝΒΑ, εκεί, όπου υπάρχουν πάνω από 100 διαθέσιμα αστέρια.

Αλβέρτης και Διαμαντίδης έχουν ζόρια αυτό τον καιρό, αφού πλέον ο κόσμος του Παναθηναϊκού, έστω και από μακριά, έχει αρχίσει να δυσφορεί πολύ από αυτό, που βλέπει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή Κάτας - Ποιον ζήτησε για να έρθει στο ΟΑΚΑ - Αυτούς... τελειώνει!