Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αγωνία για "Παπ" - Θα πάρει αντικαταστάτη
Μπάσκετ
| 2021-01-18 22:25:00

Αγωνία για "Παπ" - Θα πάρει αντικαταστάτη - Μεταγραφή-έκπληξη Μπαρτζώκα - Γίνεται... ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
Αγωνία για "Παπ" - Θα πάρει αντικαταστάτη - Μεταγραφή-έκπληξη Μπαρτζώκα - Γίνεται... ΠΑΟ!

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με την Βιλερμπάν, εκεί, που θα παραταχθεί χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Η νίκη είναι μονόδρομος για τους Πειραιώτες, ειδικότερα, από την στιγμή, που έχασαν πριν από μερικές μέρες από τους Γάλλους. Αν ξαναχάσουν, από κει και πέρα η υπόθεση πρόκρισης στην οκτάδα θα γίνει ακόμη πιο δύσκολη, έως και αξεπέραστη.

Ο κόσμος της ομάδας ρωτάει για το αν θα γίνει μεταγραφή και η απάντηση είναι ότι προς τα εκεί πάει η κατάσταση. Χάσει, δεν χάσει ο Ολυμπιακός από την Βιλερμπάν. Και θα κλειδώσει η πραγματοποίηση μεταγραφής, αν αποδειχθεί ότι ο τραυματισμός του Παπανικολάου είναι σοβαρότερος από ό, τι αρχικά είχε εκτιμηθεί. Ο τραυματισμός του «Παπ» είναι περίεργος και μέσα στις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί με ποιον τρόπο θα αντιμετωπιστεί.

Προφανώς αν διαπιστωθεί ότι ο Παπανικολάου θα μείνει εκτός για μεγαλύτερο διάστημα από ό, τι είχε αρχικά εκτιμηθεί, θα γίνει κίνηση για περιφερειακό. Το τιμ του Ολυμπιακού είναι απόλυτα ενημερωμένο για την αγορά και είναι έτοιμο αν χρειαστεί να δράσει. Γνωρίζει ποιοι είναι ελεύθεροι, ποιοι παίκτες μπορούν να φύγουν από τις ομάδες τους και μόλις πάρει το πράσινο φως από τους Αγγελόπουλους, θα κάνει τις εισηγήσεις του.

Δεν αποκλείεται, πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» να μην πάνε σε αυτό, που περιμένει η πλειοψηφία, σε μία επιλογή δηλαδή στυλ Μπρόκχοφ και γενικά έτοιμου και ακριβού παίκτη. Αλλά σε κάτι πολύ διαφορετικό. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα άλλωστε, που έχει τον τρόπο να εκπλήσσει. Αλλά μήπως δεν είναι και ο Παναθηναϊκός πλέον, από την στιγμή, που πήρε τον Λευτέρη Μαντζούκα, ενώ δεν το περίμενε κανείς;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ραγδαίες εξελίξεις με Παπασταθόπουλο - Τεράστια έκπληξη - Εκεί υπογράφει - Θα γίνει χαμός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags