Facebook Pixel Euroleague: Νίκησε τη Μακάμπι και πάτησε οκτάδα η Φενέρμπαχτσε (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2021-01-26 22:34:00

Έρχεται με φόρα η Φενέρμπαχτσε - Νίκησε τη Μακάμπι και πάτησε οκτάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έρχεται με φόρα η Φενέρμπαχτσε - Νίκησε τη Μακάμπι και πάτησε οκτάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Euroleague: Την αγωνιστική άνοδό της επιβεβαίωσε για ακόμα ένα παιχνίδι η Φενέρμπαχτσε, η οποία ήτα ανώτερη της Μακάμπι και έφτασε στη νίκη (82-75), δείχνοντας για ακόμα ένα παιχνίδι βελτίωση σε άμυνα και επίθεση.

Η Φενέρμπαχτσε έχει πάρει φόρα και δεν σταματάει πουθενά. Μετά τη νίκη στη Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, η ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ έριξε στο καναβάτσο και την Μακάμπι, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για μια θέση στην πρώτη οκτάδα, σε ένα αποτέλεσμα το οποίο βάζει σε ακόμα μεγαλύτερους μπελάδες τους πρωταθλητές Ισραήλ.

Με τη νίκη αυτή η Φενέρ ανέβηκε στο 12-10 και έπιασε την Εφές στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας, την ίδια στιγμή που η Μακάμπι έχασε έδαφος και υποχώρησε στο 10-12.

Κι όλα αυτά με τον Γιαν Βέσελι να είναι σημείο αναφοράς για ακόμα ένα παιχνίδι, έχοντας 18 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ και τους Νάντο Ντε Κολό και Νταϊσόν Πιέρ να ακολουθούν επιθετικά με 16 και 15 πόντους αντίστοιχα. Από την Μακάμπι οι 18 πόντοι του Ελάιζα Μπράιαντ και το double double του Σκότι Ουίλμπεκιν (15π, 10ασ) δεν αρκούσε για να αλλάξει την κατάσταση.

Τα δεκάλεπτα: 17-21, 35-35, 60-53, 82-75.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags