Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Οι έξι παίκτες της "μαύρης λίστας" Χιμένεθ - Αυτοί έχουν κορωνοϊό στον ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2021-02-10 18:59:00

Οι έξι παίκτες της "μαύρης λίστας" Χιμένεθ - Αυτοί έχουν κορωνοϊό στον ΠΑΟ - Τεστάρει ο Μαρτίνς τον…

Του Αδέσποτου
Οι έξι παίκτες της "μαύρης λίστας" Χιμένεθ - Αυτοί έχουν κορωνοϊό στον ΠΑΟ - Τεστάρει ο Μαρτίνς τον…

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Ποιοι είναι οι παίκτες που βρίσκονται στη… μαύρη λίστα του Μανόλο Χιμένεθ και ποιοι είναι τέσσερις Έλληνες που κόλλησαν κορωνοϊό στον μπασκετικό Παναθηναϊκό; Διαβάστε τις κυριότερες ειδήσεις που… έδωσε η εκπομπή παρακάτω και ακούστε τη ξανά ΕΔΩ

** Αν και βρίσκεται πολύ λίγο στην ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ήδη βγάλει τα συμπεράσματά του για το ρόστερ. Ο Ισπανός κόουτς δεν… τρελαίνεται με τον Κρίστισιτς, ενώ ήδη έχει… μανουριάσει με τον Λόπες. Επίσης, από τις πρώτες προπονήσεις έχει «στραβώσει» με τον Ανσαριφάρντ και προτιμάει τον Ολιβέιρα. Μάλιστα, όπως δείχνει στα Σπάτα, εφόσον μείνει και μετά το καλοκαίρι στην ομάδα, δεν υπάρχει περίπτωση να υπολογίζει τον Ιρανό ως πρώτο φορ!

Από εκεί και πέρα, δεν του αρέσει ο Τάνκβιτς, παρά την ποιότητά του, γιατί δεν μαρκάρει και δεν βοηθάει τακτικά, για τον Τσιντώτα δεν έχει την καλύτερη άποψη, ενώ ούτε και τον Νεντελτσιάρου πολυπιστεύει, παρότι η διοίκηση θέλει να τον «βγάλει». Αν μείνει λοιπόν ο κόουτς, το καλοκαίρι θα υπάρχουν πολλά θέματα στην Ένωση!

** Με αλλαγές και νέα πρόσωπα θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός στο ματς Κυπέλλου κόντρα στον Άρη. Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν παίζουν πολύ, ώστε να του δείξουν αν αξίζουν να βρίσκονται στο Λιμάνι. Άλλωστε, τώρα και μέχρι το τέλος της σεζόν, θα πάρει τις αποφάσεις του ενόψει της επόμενης χρονιάς. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα πως θα επιλέξει πάλι το 4-4-2 με Χασάν και Κάιπερς. Θέλει να δώσει χρόνο στον Βέλγο, καθώς τον πιστεύει πολύ και αδικείται που δεν παίζει, όμως δεν γίνεται να αλλάξει φορ όσο υπάρχει ο Ελ Αραμπί.

** Εξαιρετικά αμφίβολη είναι, πλέον, η διεξαγωγή των επόμενων αγώνων του Παναθηναϊκού στην Euroleague, με Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αυτό διότι οι Πράσινοι ανακοίνωσαν σήμερα Τετάρτη (10/02) άλλα τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού, κάτι που σημαίνει ότι ο συνολικός αριθμός των νοσούντων στην ομάδα μπάσκετ του συλλόγου έφτασε τους 10, εκ των οποίων οι 7 είναι παίκτες. Μάλιστα, στην εκπομπή αποκάλυψαν πως οι πρώτοι τέσσερις παίκτες που νόσησαν ήταν οι Παπαπέτρου, Μποχωρίδης, Παπαγιάννης και Καλαϊτζάκης!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξενέρωμα με Μπρέι στον Παναθηναϊκό - Τελειώνουν top ονόματα - Τι θα γίνει στην ΚΑΕ - Παίρνει Έλληνες - Φεύγει ο...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags