Παναθηναϊκός: Ο Όντεντ Κάτας παραδέχθηκε ότι κάποιοι παίκτες του ήταν κουρασμένοι κόντρα στην Άλμπα, ωστόσο δεν θέλησε να ψάξει για δικαιολογίες.
Ο Ισραηλινός τεχνικός εστίασε στην κακή νοοτροπία του Τριφυλλιού στο δεύτερο ημίχρονο και έκανε λόγο για μια απογοητευτική εμφάνιση.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Nova:
«Στο πρώτο μέρος κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα. και εξίσου καλά στην επίθεση. Στο δεύτερο μέρος ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Δεν είχαμε συγκέντρωση. Κάποιοι παίκτες ήταν κουρασμένοι και λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό. Όλα έχουν να κάνουν με τη νοοτροπία.
Μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Πάντα μπορούμε να βρίσκουμε δικαιολογίες, ειδικά με όσα συνέβησαν τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες. Κάποιοι παίκτες ήταν κουρασμένοι, δεν γυρίσαμε τη μπάλα σωστά. Είναι μια πολύ άσχημη εμφάνιση και απογοητευτική ταυτόχρονα».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο