Ο Παναθηναϊκός πάλεψε στην Γερμανία απέναντι στην Αλμπα, αλλά στο τέλος λύγισε από την κούραση, λόγω της κατάστασης με τον ιό. Οι παίκτες του δεν είχαν δυνάμεις στην τελική ευθεία του παιχνιδιού και έτσι η πιο φρέσκια γερμανική ομάδα πήρε μία ακόμη νίκη. Ακόμη και έτσι οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τους δύο βαθμούς, όμως, την πάτησαν από εκεί, που δεν περίμεναν, αφού ο Γερμανός σέντερ Γιόχανς Τίμαν έβαζε το ένα τρίποντο μετά το άλλο.

Το μυαλό όμως όλων των «πρασίνων» δεν είναι πουθενά αλλού παρά στον Μάριο Χεζόνια. Τον Κροάτη σούπερ σταρ, που πλέον φοράει την φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο κόσμος του «τριφυλλιού» περιμένει πως και πως το ντεμπούτο του, ώστε να τον θαυμάσει και να τον αποθεώσει και πάλι, έστω και από μακριά από αυτή την φορά.

Οι Παναθηναϊκοί θέλουν να δουν από τον Χεζόνια να δείχνει τον πραγματικό του εαυτό και αυτό να συνδυαστεί με το νταμπλ. Και κυρίως να μπορέσει να καταστεί δυνατή η παραμονή του πρώην παίκτη του ΝΒΑ και τη νέα χρονιά στο ΟΑΚΑ. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ονειρεύεται την πεντάδα Χεζόνια, Παπαπέτρου, Παπαγιάννη, Μήτογλου και Νέντοβιτς να είναι και του χρόνου στα «πράσινα». Αν γίνει κάτι τέτοιο, θα είναι όνειρο για το «τριφύλλι» και ειδικά αν την ίδια ώρα συνδυαστεί με την παρουσία κάποιων πολύ καλών συμπληρωματικών παικτών. Με την απόκτηση ενός σπουδαίου πλέι-μέικερ να είναι στο επίκεντρο. Ενός πλέι-μέικερ σαν τον Μάικ Τζέιμς.

Υπάρχει και ο Λευτέρης Μαντζούκας, το μεγαλύτερο ελληνικό ταλέντο, που κι αυτόν ο κόσμος του Παναθηναϊκού περιμένει να δει πως και πως.

Εκεί, που όλοι θα τρελαθούν είναι αν γυρίσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Κάτι, πάντως, που δεν μπορεί να απαντήσει κανείς αυτή την στιγμή με σιγουριά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Βουίζει ο τόπος" για μεγάλη βόμβα στον ΠΑΟ - Τρελά εκατομμύρια - "Ξεσηκωμός" στον κόσμο!