Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ψάχνουν… μπαμ με Έλληνα άσο οι Αγγελόπουλοι!
Μπάσκετ
| 2021-03-12 22:49:00

Είναι σίγουρο ότι σταματάει ο Σπανούλης; Ψάχνουν… μπαμ με Έλληνα άσο οι Αγγελόπουλοι!

του Pick n' Scroll
Είναι σίγουρο ότι σταματάει ο Σπανούλης; Ψάχνουν… μπαμ με Έλληνα άσο οι Αγγελόπουλοι!

Η ανατροπή με Ζενίτ και οι πρώτες μεταγραφικές αποφάσεις. Τι θα γίνει με τον Σπανούλη και οι τρεις κινήσεις που έχει ζητήσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας από τη διοίκηση.

Ο Ολυμπιακός θύμισε απέναντι στην Ζενίτ κάτι από το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ. Στο πρώτο ημίχρονο είχε τα μαύρα του τα χάλια, αλλά όσο πέρναγε η ώρα, τόσο καλύτερος γινόταν. Η διαφορά είναι ότι με την ΤΣΣΚΑ έχασε, ενώ το βράδυ της Παρασκευής νίκησε.

Ο Βεζένκοφ με τον ΜακΚίσικ ήταν εκείνοι, που έσυραν την ανατροπή με τον Βασίλη Σπανούλη να βάζει την σφραγίδα του, πηγαίνοντας το παιχνίδι στην τελική του ευθεία. Ολοι λένε ότι ο Σπανούλης το καλοκαίρι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά με εμφανίσεις σαν τη σημερινή, μάλλον δεν πρέπει να είμαστε και τόσο σίγουροι.

Πάντως, εδώ και καιρό το ενδιαφέρον έχει στραφεί στην επόμενη χρονιά και στο ρόστερ, που θα φτιαχτεί. Πριν από λίγες ώρες είδε το φως το όνομα του Τζόρνταν Λόιντ, το οποίο σας είχαμε αποκαλύψει πριν από μερικές μέρες. Ο μπόμπερ του Ερυθρού Αστέρα είναι πολύ ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών μαζί επίσης με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, που επίσης σας είχαμε επισημάνει πριν από 15-20 μέρες. Ο Ντόρσεϊ πέρα από αξιόλογος παίκτης έχει και ελληνικό διαβατήριο και ο Ολυμπιακός θέλει όσο το δυνατόν περισσότερους τέτοιους παίκτες. Ειδικά μάλιστα αν σταματήσει ο Σπανούλης (που είναι το πιο πιθανό) και αποφασιστεί παράλληλα να μην γίνει συμβόλαιο για του χρόνου στον Κώστα Κουφό.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει και για έναν σπουδαίο πλέι-μέικερ να προσθέσει δίπλα στον Κώστα Σλούκα με τον Πιέρια Χένρι της Μπασκόνια να είναι ένας από τους επιθυμητούς στόχους. Τον Χένρι ήταν να τον πάρει παλιότερα η ομάδα του Πειραιά, την είχε προλάβει, όμως, η Ούνιξ Καζάν. Ισως, όμως, να τα καταφέρει το καλοκαίρι, καθώς το πιο πιθανό είναι ο έμπειρος πλέι-μέικερ να αναζητήσει την τύχη του μακριά από την Βιτόρια.

Ο Ολυμπιακός θα ψάξει και για έναν πολύ καλό ψηλό και ίσως στρέψει το ενδιαφέρον του στην αγορά του ΝΒΑ, αφού αυτή της Ευρώπης δεν έχει πολλές τέτοιες λύσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η πρώτη κρίσιμη απόφαση Αγγελόπουλων - Φήμες για κορυφαίο προπονητή - Έκπληξη με Σπανούλη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags