Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Χεζόνια: "Κλέβει" παίκτη από Σφαιρόπουλο ο ΠΑΟ; - Ψάχνει το... μπαμ στο πλέι μέκερ - Αποκάλυψη Χεζόνια!
Μπάσκετ
| 2021-03-17 21:12:00

"Κλέβει" παίκτη από Σφαιρόπουλο ο ΠΑΟ; - Ψάχνει το... μπαμ στο πλέι μέικερ - Αποκάλυψη Χεζόνια!

του Pick n' Scroll
"Κλέβει" παίκτη από Σφαιρόπουλο ο ΠΑΟ; - Ψάχνει το... μπαμ στο πλέι μέικερ - Αποκάλυψη Χεζόνια!

Η πρώτη επιλογή το Κάτας για το καλοκαίρι, οι φήμες για το μεγάλο "μπαμ" στον άσο και τι λέει ο Κροάτης σούπερ σταρ στο περιβάλον του για το αν θα μείνει ή όχι στο Τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα και στόχος του είναι να δώσει συνέχεια στη μεγάλη νίκη, που πέτυχε την προηγούμενη εβδομάδα επί της Μακάμπι. Οι «πράσινοι» είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θέλουν να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ευρωλίγκα, από την στιγμή, που δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης στην οκτάδα.

Ο Κάτας και οι παίκτες του αυτό, που θέλουν πάνω από όλα είναι να πάρουν το νταμπλ. Πρωτάθλημα και Κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος του «τριφυλλιού» στους σχεδόν δύο μήνες, που απέμειναν για το τέλος της σεζόν.

Ο Κάτας, πάντως, κοιτάει και την επόμενη χρονιά και σε ένα θέμα, που έχει εστιάσει είναι αυτό του βασικού πλέι-μέικερ. Ηδη άλλωστε βγήκε πριν από λίγες ώρες στην χώρα του, το Ισραήλ, το όνομα του Κίναν Εβανς, ο οποίος κάνει απίστευτα πράγματα με την φανέλα της Χάποελ Χάιφα. Είναι ένας πλέι-μέικερ, που πολλοί λένε ότι του χρόνου θα βρίσκεται στην Ευρωλίγκα, άλλωστε τον θέλει και η Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

 

Ο Παναθηναϊκός, όμως, έχει κι άλλα ονόματα στο μυαλό του για την θέση του βασικού πλέι-μέικερ. Τα πιο γνωστά είναι ο Λαπροβίτολα με τον Γιόβιτς, αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Δεν είναι μόνο επίσης του Μάικ Τζέιμς, το οποίο βέβαια είναι σε άλλη κατηγορία και εξαρτάται από πολλά πράγματα.

Ο Κάτας και οι συνεργάτες του βλέπουν γκαρντ και σε Eurocup και Τσάμπιονς Λιγκ, θέλοντας να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση.

Αλλά προτεραιότητά τους είναι να πάρουν πλέι-μέικερ από την Ευρωλίγκα. Παίκτη, δηλαδή, που να έχει θητεία στη κορυφαία διοργάνωση. Σαν τον Γιόβιτς, δηλαδή, και τον Λαπροβίτολα, αλλά και σαν τον Μακ Κόλουμ της Χίμκι ή τον Σίβα της Αλμπα.

Παράλληλα όσο περνάει ο καιρός θα μεγαλώνει η αγωνία για το αν θα μείνει και του χρόνου ο Μάριο Χεζόνια. Ο ίδιος λέει ότι αυτό θέλει, αλλά πρέπει να έρθει το καλοκαίρι για να οριστικοποιηθεί κάτι τέτοιο. Ο Χεζόνια δεν δυναμώνει απλά το ρόστερ του Παναθηναϊκού. Είναι και εκείνος, που θα εκτινάξει τα διαρκείας, αν τελικά επιτραπεί η είσοδος του κόσμου στα γήπεδα. Θα αναστενάξει το ΟΑΚΑ με τον Χεζόνια να πετάει το ένα τρίποντο μετά το άλλο και να καρφώνει με μανία.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σεισμός" στο ΟΑΚΑ - Η μεγάλη συμφωνία που θα τρελάνει την Ευρώπη - Μπαίνουν λεφτά στην ΚΑΕ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags