Παναθηναϊκός: Από το πολύ κακό βράδυ του Παναθηναϊκού στο Κάουνας δεν μπόρεσε να ξεφύγει ούτε ο Μάριο Χεζόνια. Ο Κροάτης σούπερ σταρ πάτησε παρκέ για μόλις 14:52, μετρώντας σε αυτά τα λεπτά 8 πόντους (1/5 δίποντα, 2/5 τρίποντα), 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χεζόνια φαίνεται να μην αξιοποιείται καλά από τον Όντεντ Κάτας. Ο Ισραηλινός προπονητής δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει plays σχεδιασμένα πάνω στον πρώην NBAer, με αποτέλεσμα οι πολύ καλές εμφανίσεις του παίκτη να προέρχονται κατά βάση από το μπασκετικό του ταλέντο.

Μάλιστα, απέναντι στην Ζαλγκίρις ήταν η πρώτη φορά που ο Super Mario του «Εξάστερου» έμεινε μονοψήφιος σε αγώνα της Euroleague. Είναι καίριας σημασίας ο Κάτας να αξιοποιήσει καλύτερα τον Χεζόνια, καθώς μιλάμε για έναν αθλητή... υπερόπλο, που κάθε ομάδα θα ήθελε να διαθέτει στο ρόστερ της. Μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός προσβλέπει στην παραμονή του Κροάτη και του χρόνου, επομένως ο Ισραηλινός τεχνικός πρέπει να κάνει το παν για να βρει το «κουμπί» του 26χρονου φόργουορντ. Ειδάλλως, θα υπάρχει πρόβλημα...