Facebook Pixel "Παθαίνουμε μικρά μπλακ άουτ, προσοχή!"
Μπάσκετ
| 2011-11-15 13:58:00

"Παθαίνουμε μικρά μπλακ άουτ, προσοχή!"

"Παθαίνουμε μικρά μπλακ άουτ, προσοχή!"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους ενόψει του αγώνα με την Μπάμπεργκ στη Γερμανία, τονίζοντας πως δεν θα έχει εύκολο έργο ο Παναθηναϊκός.

«Έχουν μια ομάδα που παίζει πολύ καλά και οι περιφερειακοί τους παίζουν πολύ επιθετικά. Η Μπάμπεργκ προσπαθεί να πρεσάρει σε όλα το γήπεδο, ζώνη άμυνας και οι παίκτες της ξέρουν πως να το κάνουν. Είναι εύκολο να αναγνωρίσεις ότι ο προπονητής τους κάνει άριστη δουλειά και ξέρουμε ότι εκεί θα συναντήσουμε μια πολύ καυτή ατμόσφαιρα και θα είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Αυτό είναι σίγουρο», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θα παίξουμε χωρίς τον Τσαρτσαρή αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά τις τελευταίες μέρες και δεν ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Καϊμάκόγλου υποστήριξε: «Προχωράμε προς το δεύτερο συνεχόμενο ματς μας στην Ευρωλίγκα καθώς είχαμε ρεπό στο ελληνι9κό πρωτάθλημα. Θέλουμε να επιστρέψουμε μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Αθήνα. Θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Γερμανία.

Η Μπάμπεργκ ξέρει πως να παλέψει για την νίκη, ειδικά στο Μπάμπεργκ. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα από το ματς με την ΤΣΣΚΑ και πρέπει να επικεντρωθούμε ακόμα περισσότερο στο παιχνίδι. Μερικές φορές παθαίνουμε μικρά μπλακ άουτ στο παιχνίδι μας και δεν καταφέρνουμε να παίξουμε ανάλογα με τις δυνατότητες μας.

Θα πρέπει να προσέξουμε αυτό το πρόβλημα. Θα πρέπει να παίξουμε στον ίδιο αγωνιστικό ρυθμό για 40 λεπτά και να είμαστε συγκεντρωμένοι όχι μόνο για 39 λεπτά αλλά και στα 40».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags