Facebook Pixel Ζενίτ - Μπαρτσελόνα: "Μαγική" Ζενίτ... έπνιξε την Μπαρτσελόνα! - Και τώρα... τελικός στην Καταλονία (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2021-04-30 22:17:00

"Μαγική" Ζενίτ... έπνιξε την Μπαρτσελόνα! - Και τώρα... τελικός στην Καταλονία (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Μαγική" Ζενίτ... έπνιξε την Μπαρτσελόνα! - Και τώρα... τελικός στην Καταλονία (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ρώσοι ήταν εντυπωσιακοί και κατάφεραν να κερδίσουν με 74-61 τους Καταλανούς, ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 2-2 και πάνε στον... τελικό του πέμπτου παιχνιδιού στο Παλάου Μπλαουγκράνα. Κατώτεροι των περιστάσεων οι παίκτες του Γιασικεβίτσιους που δεν κατάφεραν να διασπάσουν την εκπληκτική άμυνα του συνόλου του Πασκουάλ

Ζενίτ - Μπαρτσελόνα: Οι Ρώσοι ήταν εντυπωσιακοί και κατάφεραν να κερδίσουν με 74-61 τους Καταλανούς στο game 4, στέλνοντας τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι στην Βαρκελώνη. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα από την αρχή της αναμέτρησης, ενώ έφτασαν και στο +22 και δεν το έχασαν ποτέ. Ο Τσάβι Πασκουάλ "έπνιξε" με την άμυνά του τους σούπερ σταρ των "μπλαουγκράνα" που σημείωσαν 26 πόντους στο ημίχρονο και 61 σε ολόκληρο τον αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος πρωταγωνιστής ήταν ο Κέβιν Πάγκος με 18 από τους 22 συνολικούς του πόντους να σημειώνονται εκεί, ενώ τον κολούθησαν οι Πόιθρες (12π, 5ρ), Μπλακ (11π, 6ρ) και Χόλινς (11π). Από την Μπαρτσελόνα, πρώτος σκόρερ ήταν ο Καλάθης (19π., 5ρ) και ακολούθησε ο Χίγκινς (13π).

Πλέον Μπαρτσελόνα και Ζενίτ δίνουν... ραντεβού την Τρίτη (4/4) στον πέμπτο αγώνα όπου εκεί θα κριθεί και ποια ομάδα θα προκριθεί στο Final Four την Κολωνίας.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags