Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκλονιστικός Καλάθης - Η μεγάλη διαφορά σε σχέση με τον Παναθηναϊκό
Μπάσκετ
| 2021-05-01 00:05:00

Συγκλονιστικός Καλάθης - Η μεγάλη διαφορά σε σχέση με τον Παναθηναϊκό

Συγκλονιστικός Καλάθης - Η μεγάλη διαφορά σε σχέση με τον Παναθηναϊκό

Τσάβι VS Νικ… σημειώσατε άσο! Η Μπαρτσελόνα έχασε στην Αγία Πετρούπολη από τη Ζενίτ του Πασκουάλ, όμως η εμφάνισή του ήταν εντυπωσιακή. Τι έχει αλλάξει στο παιχνίδι του σε σχέση με πέρυσι;

 

Η Μπαρτσελόνα έχασε από την Ζενίτ στο Game 4 των πλέι-οφ, με τον Νικ Καλάθη να κάνει ένα φοβερό επιθετικά παιχνίδι με 19 πόντους, οι 12 εκ των οποίων στο δεύτερο ημίχρονο. 

Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού ήταν συγκλονιστικός και έμοιαζε σαν να έπαιζε μόνος του στην Αγία Πετρούπολη, σε ένα βράδυ που λίγα πράγματα πήγαν καλά για τους Καταλανούς. 

Η μεγάλη διαφορά του Νικ σε σχέση με τα χρόνια του στον "Εξάστερο" είναι ότι, πλέον, στην Μπαρτσελόνα δεν χρειάζεται να κάνει τα πάντα κάθε φορά. Διότι καλώς ή κακώς, στους "πράσινους" ο Καλάθης ήταν ο απόλυτος ρυθμιστής της εικόνας του "τριφυλλιού". Ενώ στους "μπλαουγκράνα" υπάρχουν και άλλοι πόλοι όπως ο Μίροτιτς, ο Χίνγκις, ο Κούριτς.

Την ίδια στιγμή, ο Καλάθης παραμένει για ακόμα μια χρονιά στην κορυφή με τις περισσότερες ασίστ στην Euroleague, μετρώντας 10,72 τελικές πάσες ανά αγώνα. Είναι δεδομένο ότι εφόσον η Μπαρτσελόνα καταφέρει να δώσει το "παρών" στο Final-4, τότε θα το οφείλει εν πολλοίς στον Νικ. Ο ίδιος, άλλωστε, αξίζει να διεκδικήσει πάλι την δεύτερη προσωπική του Ευρωλίγκα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags