Facebook Pixel Ο Χάινς can’t do μετά την Καντού
Μπάσκετ
| 2011-11-22 12:59:00

Ο Χάινς can’t do μετά την Καντού

Ο Χάινς can’t do μετά την Καντού

Ο τραυματισμός του Κάιλ Χάινς στον ώμο πριν το ματς με την Καντού και το άστοχο σουτ του στο φινάλε, τον έχει επηρεάσει καταλυτικά, όπως αποδεικνύεται με αριθμούς. 

Η μεταγραφή του Κάιλ Χάινς επικρίθηκε από πολλού που κοίταξαν μόνο τι γράφει η ταυτότητα του και όχι τι κάνει στο παρκέ. Ο μικρόσωμος Αμερικάνος σέντερ ξεκίνησε όμως, εντυπωσιακά τη σεζόν δείχνοντας πως η μεταγραφή του ήταν μια έξυπνη κίνηση.

Οι συνεργασίες του με τον Βασίλη Σπανούλη ήταν σε υψηλό επίπεδο, παρά το γεγονός πως οι δυο τους δεν είχαν συνεργαστεί ποτέ ξανά στο παρελθόν και με το δυναμικό παιχνίδι του μέσα στη ρακέτα, πιστοποιούσε πως όσο μπόι του λείπει, τόση ενέργεια και αποτελεσματικότητα έχει.

Οι αριθμοί του ήταν πάρα πολύ καλοί φθάνοντας τους 14 πόντους μέσο όρο στην Α1 και τους 12,6 στην Ευρωλίγκα με τα ποσοστά ευστοχίας του στα δίποντα να φθάνουν στο… εξωπραγματικό 77%! Επίσης, παρά το ότι το κορμί του φθάνει τα 198 εκατοστά, είχε ως μέσο όρο τα 5,8 ριμπάουντ.

Συμπερασματικά, ο Χάινς ήταν σταθερό σημείο αναφοράς στην επίθεση του Ολυμπιακού αποτελώντας ουσιαστικά το δεύτερο πιο αποτελεσματικό παίκτη των «ερυθρολεύκων» πίσω από τον Βασίλη Σπανούλη.

Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags