Facebook Pixel "Η ομάδα έμεινε όρθια"
Μπάσκετ
| 2011-11-23 22:39:00

"Η ομάδα έμεινε όρθια"

"Η ομάδα έμεινε όρθια"

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έκανε λόγο γαι εξαιρετικό παιχνίδι στο ΣΕΦ, ενώ εξέφρασε και το παράπονό του για το γεγονός ότι το γήπεδο δεν είχε πολύ κόσμο εξαιτίας του ποδοσφαιρικού αγώνα του Ολυμπιακού εναντίον της Μαρσέιγ.

"Να πω σαν παιχνίδι αν δεν δούμε την προπονητική πλευρά, ήταν ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι. Κρίμα που είναι ποδόσφαιρο μετά και δεν είχαμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο", είπε αρχικά ο "Ντούντα" και πρόσθεσε:

"Καθαρά επιθετικό το ματς, δεν φάνηκε ότι ήταν ζωής ή θανάτου. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι με μία ψηλή πεντάδα. Όταν έπεσε οι ρυθμός που φάγαμε πολλά εύκολα καλάθια. Κάποιες αλλαγές δεν έγιναν ποτέ. Προσπάθησαν να μας χτυπήσουν κοντά στο καλάθι με τους Γκριμάου και Μουμπρού.

Η αλήθεια είναι όταν παίζεις στην έδρα σου και δέχεσαι 24 πόντους στο α' δεκάλεπτο είναι πολλοί όπως και να το κάνουμε. Έδειξε χαρακτήρα η ομάδα. Είχαμε μία πτώση στην οργάνωση και την κυκλοφορία της μπάλας. Και πάλι με όχι τόσο ψηλή πεντάδα. Καταπληκτικό παιχνίδι από τον Σπανούλη και κερδίσαμε δίκαια το παιχνίδι".

Για τα τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια που έδωσαν οι "ερυθρόλευκοι" μέσα σε μία εβδομάδα, τόνισε: "Ήταν μία μεγάλη εβδομάδα για μένα, Από την περασμένη Τετάρτη έπρεπε να παίξουμε με τη Νανσί, τον Παναθηναϊκό και την Μπιλμπάο. Στάθηκε η ομάδα και έμεινε όρθια. Αυτό θα μας βοηθήσει στη συνέχεια.

Είναι κάποιες λεπτομέρειες παιχνιδιού. Τα παιδιά πάνω από όλα έπρεπε να το καταλάβουν. Από την απειρία φάγαμε πολλά εύκολα καλάθια. Η Μπιλμπάο είναι μία αθλητική ομάδα, τρέχει πολύ αυτή η ομάδα. Από την οργάνωση παιχνιδιού φάγαμε 20 πόντους.

Δεν υπάρχουν αργές και γρήγορες ομάδες. Το θέμα είναι τι ετοιμάζεις κάθε φορά. Μετά από τόσα δύσκολα παιχνίδια. Ήταν δύσκολο να ετοιμάσουμε δύο παιχνίδια βρεθήκαμε να ετοιμάσουμε και τρία αυτή τη βδομάδα".

Σε ερώτηση για τη διαφορά που δεν καλύφθηκε, σχολίασε: "Δεν σκέφτηκα ούτε μία στιγμή τη διαφορά. Αν φτάσουμε κάποια στιγμή κοντά οι δύο ομάδες, θα το σκεφτούμε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags