Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει αύριο προετοιμασία και τα όνειρά του για τη νέα χρονιά είναι μεγάλα αναλογικά με τα δεδομένα, που υπάρχουν. Το νταμπλ είναι ο στόχος του κάθε σεζόν, στην Ευρωλίγκα θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι και να προκριθεί στην οκτάδα.

Ο Δημήτρης Πρίφτης είναι σίγουρος για την δουλειά του, αυτό, που θέλει είναι να τον ευνοήσουν και οι συγκυρίες, που πάντα παίζουν τον ρόλο τους.

Το ρόστερ δεν έχει κλείσει ακόμη και σε πρώτο πλάνο είναι το θέμα του «4αριού», με το οποίο θα κλείσει η φροντ-λάιν. Η περίπτωση του Νάιτζελ Χέιζ είναι πολύ δύσκολη έως απλησίαστη, κάτι, που έχουμε αναφέρει πολλές φορές, ο Τζέρεμι Εβανς είναι στο προσκήνιο και σύμφωνα με πληροφορίες πλησιάζει στο ΟΑΚΑ. 

Ο 33χρονος φόργουορντ φημίζεται για την αθλητικότητά του, ενώ έχει πολλές παραστάσεις από την Ευρωλίγκα, αφού έχει αγωνιστεί σε Αρμάνι Μιλάνο (2021), Χίμκι (2019-20) και Νταρουσάφακα (2018-19). Να σημειωθεί ότι το 2012 κατέκτησε τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο ΝΒΑ, ενώ έχει αγωνιστεί σε 250 ματς του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου (3,5 πόντους και 2,6 ριμπάουντ/μέσο όρο).

Οσον αφορά στο θέμα του πλέι-μέικερ και του παίκτη, που θα πάρει την θέση του Τι Τζέι Μπρέι, υπάρχει δρόμος ακόμη και δεν πρόκειται να λυθεί τις επόμενες μέρες.

Οι προπονητές του Παναθηναϊκού το ψάχνουν πολύ καλά το ζήτημα αυτό και αν βρουν τον παίκτη, που θα τους γυαλίσει, τότε θα προχωρήσουν την υπόθεση. Αλλιώς θα πάνε έτσι μέχρι να βρουν κάτι, που πραγματικά θα κάνει την διαφορά.

Το ίσως πλέον ευχάριστο είναι ότι όπως όλα δείχνουν ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα είναι και του χρόνου κάτοικος ΟΑΚΑ. Η προθεσμία για το ΝΒΑ λήγει αύριο, πρόταση δεν έχει υπάρξει και αν δεν συμβεί κάτι συγκλονιστικό της τελευταίας στιγμής, ο 27χρονος γκαρντ-φόργουορντ θα φοράει την αγαπημένη του «πράσινη» φανέλα και την επόμενη χρονιά.

 

** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπουμ" στον ΠΑΟ με τον παιχταρά - Μπόμπερ στο ρόστερ του Πρίφτη - Αλλάζει επίπεδο!