Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτοί είναι οι στόχοι του Παναθηναϊκού στην Euroleague - "Είναι βαριά η φανέλα..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2021-09-28 21:34:00

Αυτοί είναι οι στόχοι του Παναθηναϊκού στην Euroleague - "Είναι βαριά η φανέλα..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αυτοί είναι οι στόχοι του Παναθηναϊκού στην Euroleague - "Είναι βαριά η φανέλα..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης ενόψει έναρξης της νέας Euroleague έκαναν οι Δημήτρης Πρίφτης, Νεμάνια Νέντοβιτς και Ιωάννης Παπαπέτρου όπου αναφέρθηκαν στους στόχους της ομάδας την φετινή σεζόν.

Παναθηναϊκός: Την συμμετοχή τους στα play off της Euroleague θέτουν ως στόχο την φετινή σεζόν οι Πράσινοι σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι Δημήτρης Πρίφτης, Ιωάννης Παπαπέτρου και Νεμάνια Νέντοβιτς στις δηλώσεις που έκαναν ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν που ξεκινάει.

"Θέλω μία ομάδα που να παλεύει σε κάθε ματς και με τον τρόπο αυτό να ολοκληρώσουμε με επιτυχία την χρονιά, σύμφωνα με όσα θέλει η ομάδα. Σίγουρα, στόχος μας είναι τα πλέι οφ οπότε άπαντες πρέπει να πιέσουμε τους εαυτούς μας για να είμαστε σε αυτή την τροχιά", είπε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Δημήτρη Πρίφτη που ανέφερε: "Ο Παναθηναϊκός είμαι ομάδα που πάντα θέτει τους υψηλότερους δυνατούς στόχους. Σίγουρα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι από την περασμένη χρονιά και να τερματίσουμε σε υψηλότερη θέση".

"Αυτή η φανέλα είναι πραγματικά πολύ βαριά. Εκατομμύρια φίλοι της ομάδας βλέπουν κάθε παιχνίδι. Δεν νομίζω πως υπάρχουν πολλές ομάδες στην Ευρώπη με τόση πίεση με την καλή έννοια. Είναι ένα κλαμπ με σπουδαία ιστορία και πρέπει να παλεύεις σε κάθε παιχνίδι", είπε ο παίκτης βαρόμετρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Νεμάνια Νέντοβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags