Παναθηναϊκός - Ούνικς Καζάν: Ο Παναθηναϊκός πάλεψε κόντρα στην Ούνικς Καζάν, είχε το παιχνίδι στα μέτρα του, αλλά για μία ακόμη φορά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη. Έχασε από τον Χεζόνια και την παρέα του, και βυθίστηκε και πάλι σε απελπισία, αφού τουλάχιστον στην Ευρωλίγκα δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν πολύ άστοχος με 2/11 τρίποντα και κυρίως το χαμένο σουτ-νίκης στο τέλος. Η τελευταία επίθεση του Παναθηναϊκού συζητιέται πολύ, αφού με 2/10 τρίποντα ο Παπαπέτρου, θα περίμενε κανείς να πάρει άλλος το σουτ. Ο Μέικον για παράδειγμα. Το πήρε, όμως, ο «Πάπι», αστόχησε μπροστά στον Χεζόνια και οι «πράσινοι» έμειναν και πάλι χωρίς νίκη. Ο Πρίφτης, πάντως, μετά το τέλος του αγώνα, είπε ότι το σχέδιο ήταν να πάρει την μπάλα ο Μέικον, το λογικό δηλαδή. Παρεμπιπτόντως ο Χεζόνια πανηγύρισε εξάλλα τη νίκη της ομάδας του με το που τελείωσε το ματς.

Το πλέον κακό είναι ότι οι νταμπλούχοι από τόσο νωρίς κινδυνεύουν σοβαρά να χάσουν το ενδιαφέρον τους στην διοργάνωση, πράγμα, που θα είναι καταστροφή. Ο Γιόγκι Φέρελ δεν έπαιξε καθόλου σε μία βραδιά, που πήγαν καλά ο Πέρι και ο Μέικον. Όταν, όμως, δεν παίζει καθόλου ένας παίκτης με χρόνια παρουσίας στο ΝΒΑ, τότε κάτι δεν πάει καλά. Το ενδεχόμενο αποχώρησης παίκτη τις επόμενες μέρες δεν θα είναι καθόλου απίθανο για τους «πράσινους», που κάτι πρέπει να κάνουν για να γυρίσουν τούμπα τα φύλλα.

Πάντως έχουν και σοβαρές δικαιολογίες, όπως το ότι δεν μπόρεσε να βοηθήσει ουσιαστικά στο σημερινό παιχνίδι ο Νεμάνια Νέντοβιτς, που προερχόταν από τραυματισμό. Ο Νέντοβιτς είναι μεγάλο κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό και αν δεν παίζει σε κάθε ματς τουλάχιστον 25 λεπτά, αφαιρεί από το «τριφύλλι» μεγάλη από την δυναμή του. Είναι άλλωστε και από τους πιο ακριβοπληρωμένους της ομάδας.

Μπροστά του ο Παναθηναϊκός έχει το παιχνίδι στο Κάουνας με την Ζαλγκίρις, που ακόμη δεν έχει νίκη. Καταλαβαίνει ο καθένας τι είναι πιθανό να γίνει αν η ομάδα του Πρίφτη δεν κερδίσει ούτε στην Λιθουανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μηδέν πλάνο από Πρίφτη - Έλεος με τον Παπαπέτρου - Πεδουλάκη θα λέμε και θα κλαίμε"!