Ο Παναθηναϊκός δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα πριν από λίγο κόντρα στην ΑΕΚ, όπως ξεκάθαρα δείχνει το τελικό 100-75. Το θέμα, όμως, για τους «πράσινους» δεν είναι να κερδίζουν την «Ενωση» με 25 πόντους διαφορά. ‘Η το Περιστέρι και τον Προμηθέα. Αυτό, που θέλουν είναι πρώτα να έχουν καλή και σταθερή εικόνα και δεύτερον αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα. Κάτι, που δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής και για αυτό ο κόσμος της ομάδας είναι σε αναβρασμό.

Δεν είναι ότι δεν προσπαθούν ο Πρίφτης και οι παίκτες. Το παλεύουν αλλά δεν τους έχει βγει μέχρι τώρα. Και ειδικά η Ευρωλίγκα δεν μπορεί να περιμένει. Άλλωστε οι Παναθηναϊκοί βασικά θέλουν πορεία και αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα. Όχι ότι δεν θέλουν πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά από τίτλους στην Ελλάδα έχουν χορτάσει. Και η πορεία φέτος στην Ευρωλίγκα τους στεναχωρεί.

Η ανάσα πριν από λίγο κόντρα στην ΑΕΚ ήρθε, αλλά έρχεται και η πιο δύσκολη εβδομάδα του Παναθηναϊκού. Και αυτό γιατί έχει δύο παιχνίδια μακριά από το ΟΑΚΑ με Ζαλγκίρις και Μπάγερν. Σκέφτεστε να χάσει και στα δύο; Και ειδικά από την Ζαλγκίρις, που δεν έχει κερδίσει κανέναν μέχρι τώρα; Φωνή λαού, οργή Θεού ή κάπως έτσι, γιατί όλα τα πράγματα έχουν τα όρια τους. Πίστωση χρόνου δίνουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού, αλλά αν έρθουν δύο ακόμη ήττες, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Ο Πέρι με τον Εβανς είχαν ενθαρρυντική παρουσία απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά ο Παναθηναϊκός τους θέλει στα πολύ πιο δύσκολα, που έρχονται στην Ευρωλίγκα.

Αν οι «πράσινοι» ξεπεράσουν τον σκόπελο, που έχουν μπροστά τους, θα έχουν ξεπεράσει και το πιο δύσκολο εμπόδιο. Όπου να το ξεπεράσουν, σημαίνει τουλάχιστον μία νίκη κόντρα σε Ζαλγκίρις και Μπάγερν. Δεν είναι εύκολο, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα φτιαγμένη για τα δύσκολα. Για να δούμε αν αυτή τη φορά θα τα καταφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός "καίει" τον Πρίφτη στον ΠΑΟ - Έδωσε απαντήσεις με ΑΕΚ - Βελτιώνεται ή... τελειώνει!