Παναθηναϊκός: Οι Πράσινοι θα στερηθούν της παρουσίας του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος δεν ταξίδεψε τελικά στη Μόσχα για την αυριανή (2/12) αναμέτρηση λόγω ίωσης.
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ταλαιπωρείται από βαριά ίωση τις τελευταίες μέρες και δεν προπονήθηκε καθόλου μετά την νίκη επί της Ζενίτ. Ο «Παπ» έκανε προσπάθειες να ακολουθήσει την ομάδα στο ταξίδι της στην Μόσχα, αλλά δεν ήταν έτοιμος μετά την περιπέτεια της υγείας του και έμεινε στην Αθήνα.
Αμφίβολος για το ματς είναι ο Γιώργος Παπαγιάννης, που πάντως ακολούθησε κανονικά την αποστολή για τη Ρωσία. Ο «Big Papa» δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και τις προηγούμενες δύο μέρες έκανε ατομικό πρόγραμμα.
Την ημέρα του αγώνα (2/12) οι προπονητές και οι γιατροί του «τριφυλλιού» θα δουν ξανά την κατάστασή του, για να αποφασίσουν αν θα τον χρησιμοποιήσουν στο ματς με τους Μοσχοβίτες.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο