Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανέτοιμος ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι - Γιατί δεν έπαιξε καθόλου ο Έισι - "Φωνάζουν" για νέα μεταγραφή
Μπάσκετ
| 2021-12-09 22:51:00

Ανέτοιμος Ολυμπιακός στο Βελιγράδι - Γιατί δεν έπαιξε καθόλου ο Έισι - "Φωνάζουν" για νέα μεταγραφή

του Pick n' Scroll
Ανέτοιμος Ολυμπιακός στο Βελιγράδι - Γιατί δεν έπαιξε καθόλου ο Έισι - "Φωνάζουν" για νέα μεταγραφή

Ο Μάρτιν που δεν κάνει τη διαφορά και ο φόβος του Μπαρτζώκα. Πώς και γιατί οι Πειραιώτες έχασαν ένα σημαντικό ματς για την οκτάδα από τον Ερυθρό Αστέρα, το μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα και τι συμβαίνει με τους ψηλούς. Θα χρειαστεί μεταγραφή στην περιφέρεια;

Ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά μακριά από τον καλό του εαυτό και αυτό το πλήρωσε με ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα. Οι Πειραιώτες δεν είχαν καμία σχέση στο Βελιγράδι με εκείνο, που είχαν παρουσιάσει στο Καζάν και κυρίως στο Μιλάνο, και έτσι έχασαν ένα παιχνίδι, στο οποίο η ήττα ήταν εκτός προγράμματος.

Δεν καταστρέφεται, βέβαια, με αυτό το αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός, αλλά τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζει, αν θέλει να εξασφαλίσει από νωρίς την πρόκριση στην οκτάδα.

Το πρόβλημα του Μουσταφά Φαλ με τον τραυματισμό του στην Λάρισα αποδείχθηκε τελικά σημαντικό, αφού ο Γάλλος σέντερ έπαιξε περίπου 15 λεπτά στο Βελιγράδι, αλλά ήταν φανερά εκτός κλίματος. Ο Χασάν Μάρτιν ήταν θετικός, αλλά ο Φαλ είναι παίκτης, που μπορεί να κάνει την διαφορά, την οποία δεν μπορεί ο Μάρτιν.

Από κει και πέρα το παιχνίδι για την ομάδα του Μπαρτζώκα χάθηκε στην άμυνα. Ο Ερυθρός Αστέρας δεν είναι ομάδα, που φημίζεται για το ταλέντο της στην επίθεση. Κόντρα, όμως, στον Ολυμπιακό σημείωσε 81 πόντους και μπόρεσε έτσι να πάρει τη νίκη. Στα «ένας εναντίον ενός» οι Σέρβοι κέρδισαν, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας από την άλλη να μην παρουσιάζονται έτοιμοι για ένα τέτοιο παιχνίδι.

Μέσα σε όλα δεν έπαιξε καθόλου ο νεοαποκτηθείς, Κουίνσι Εϊσι. Ο Αμερικάνος είχε πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι της Δευτέρας με την Λάρισα, αλλά δεν είχε κάνει τίποτα. Ετσι προφανώς ο Μπαρτζώκας φοβήθηκε να τον ρίξει στον αγώνα του Βελιγραδίου, εκεί, όπου κάθε λεπτομέρεια θα ήταν πολύτιμη.

Ο Εϊσι, όμως, κοστίζει χρήματα στον Ολυμπιακό, είναι πλέον στην Αθήνα περίπου ένα μήνα και κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσει να δείχνει πράγματα.

Πάντως, δεν είναι λίγοι εκείνοι, που λένε ότι οι «ερυθρόλευκοι» για να κάνουν το κάτι παραπάνω χρειάζονται έναν ακόμη περιφερειακό. Είναι, όμως, πράγματα αυτά, που λέγονται πάντα μετά από μία άσχημη ήττα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags