Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο ΜακΚίσικ… έκοψε τον αέρα του ΠΑΟ - Μεταγραφή Πρίφτη μετά το "στραπάτσο" - Αυτόν "τελείωσε" απόψε!
Μπάσκετ
| 2021-12-23 23:17:00

Ο ΜακΚίσικ… έκοψε τον αέρα του ΠΑΟ - Μεταγραφή Πρίφτη μετά το "στραπάτσο" - Αυτόν "τελείωσε" απόψε!

του Pick n' Scroll
Ο ΜακΚίσικ… έκοψε τον αέρα του ΠΑΟ - Μεταγραφή Πρίφτη μετά το "στραπάτσο" - Αυτόν "τελείωσε" απόψε!

Ο Ολυμπιακός πάει F4 και οι Πράσινοι ανακοινώνουν παίκτη, μετά τη βαριά ήττα τους στο ΟΑΚΑ. Οι Πειραιώτες αφού πήραν εκδίκηση για την ήττα στο ΣΕΦ, ετοιμάζονται να πάρουν και το πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ της Euroleague, ενώ οι Πράσινοι... βυθίζονται στη βαθμολογία και στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα και σιτς αλλαγές του ρόστερ.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το μεγάλο ντέρμπι του ΟΑΚΑ δεν έκρυβε τελικά μεγάλες συγκινήσεις, καθώς ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τον Παναθηναϊκό με 65-84.

Πήρε έτσι την εκδίκησή του για την ήττα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τους «πράσινους» και πλέον πατάει ακόμη πιο καλά στον δρόμο για την οκτάδα της Ευρωλίγκας. Την ίδια ώρα κερδίζοντας παιχνίδια ανοίγει η όρεξή του και για την τετράδα.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ ήταν εκείνος, που έκανε την διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οταν ο Παναθηναϊκός πλησίασε δύο φορές στους 3 πόντους, ο δυναμικός γκαρντ ήταν εκεί και με «κοφτερά» καλάθια έδωσε ανάσα στον Ολυμπιακό και μαζί το έναυσμα για την εύκολη επικράτηση. Ο ΜακΚίσικ είναι ένας παίκτης, που τον είχε πάρει η ομάδα του Πειραιά από το πουθενά (Μπεσίκτας) αλλά της βγαίνει λίρα εκατό, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά, που δίνει σημαντικές λύσεις.

Πλέον στον Πειραιά θα κάνουν πολύ καλά Χριστούγεννα και θα ετοιμαστούν για τη νέα πολύ μεγάλη μάχη με την ΤΣΣΚΑ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του και στο κομμάτι της Ευρωλίγκας είναι σε πολύ άσχημη θέση. Είναι στην προτελευταία θέση και δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα, αν μάλιστα δεν γίνουν αλλαγές στο ρόστερ. Ο κόσμος στηρίζει μέχρι εκεί, που δεν πάει, αλλά το πράγμα δεν τραβάει. Και τα πράγματα έγιναν δυσκολότερα για τους «πράσινους» στο ντέρμπι, καθώς δεν μπορούσε να αγωνιστεί ο Σαντ-Ρος.

Πλέον πρέπει να θεωρείται ακόμη πιο σίγουρο ότι οι «πράσινοι» θα αλλάξουν πράγματα στο ρόστερ τους με τον Στέφαν Γιόβιτς να θεωρείται φαβορί για την θέση του πλέι-μέικερ και τον Κέντρικ Πέρι να είναι δύσκολο να γλυτώσει την πόρτα της εξόδου.

Άγνωστο είναι αν ο Παναθηναϊκός θα πάει και για ψηλό. Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν εξαιρετικός κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά δεν μπορεί σε κάθε παιχνίδι να παίζει 35 και 37 λεπτά. Χρειάζεται μπακ-απ, αλλά τα χρήματα, που έχει η ΚΑΕ, είναι άγνωστο αν αρκούν για μία ακόμη μεταγραφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασμα Παναθηναϊκών: "Αλλοίωση DNA! Φτάνει πια Πρίφτη - Unfair Ντόρσεϊ, κλασικός Ολυμπιακός"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags