Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Επίσημη αναβολή στο ΠΑΟ-Ζαλγκίρις! Στον... αέρα κι άλλα ματς του Τριφυλλιού (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2021-12-30 18:44:00

Επίσημη αναβολή στο ΠΑΟ-Ζαλγκίρις! Στον... αέρα κι άλλα ματς του Τριφυλλιού (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Επίσημη αναβολή στο ΠΑΟ-Ζαλγκίρις! Στον... αέρα κι άλλα ματς του Τριφυλλιού (ΦΩΤΟ)

Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του αγώνα μεταξύ των Πρασίνων με τους Λιθουανούς έγινε γνωστό πως το Τριφύλλι έχει ακόμα τρία κρούσματα κορωνοϊού στο εσωτερικό της ομάδας, κάτι που ανάγκασε την Λίγκα να προβεί σε ανακοινώσεις.

Παναθηναϊκός: Αναβολή στον παιχνίδι των Πράσινων με την Ζαλγκίρις Κάουνας, που ήταν προγραμματισμένο να γίνει το βράδυ της Πέμπτης (30/12), με την Eupoleague να προχωράει σε αυτή την απόφαση μετά την ανακοίνωση τριών ακόμα κρουσμάτων κορωνοϊού στο Τριφύλλι λίγες ώρες πριν το τζάμπολ.

Αυτή η εξέλιξη είχε ως αποτέλεσμα οι Πράσινοι να μείνουν με έξι διαθέσιμους παίκτες για τον αγώνα με τους Λιθουανούς, με το πρωτόκολλο της Euroleague να αναφέρει πως για να διεξαχθεί μία αναμέτρηση χρειάζονται 8, κάτι που τελικά οδήγησε στην αναβολή της αναμέτρησης.

Μάλιστα στον... αέρα είναι και ο αγώνας και το παιχνίδι του «τριφυλλιού» κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου στη Γερμανία, που είναι προγραμματισμένο για τις 6 Γενάρη, ενώ ήδη έχει αναβληθεί και η αναμέτρηση του Τριφυλλιού της Κυριακής (2/1) για την Stoiximan Basket League απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags