Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ατάκες φωτιά από άνθρωπο της Ζαλγκίρις - Τι είπε για την αναβολή - Είδηση για Ολυμπιακό!
Μπάσκετ
| 2021-12-30 22:27:00

Ατάκες φωτιά από άνθρωπο της Ζαλγκίρις - Τι είπε για την αναβολή - Είδηση για Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Ατάκες φωτιά από άνθρωπο της Ζαλγκίρις - Τι είπε για την αναβολή - Είδηση για Ολυμπιακό!

Δηλώσεις έκανε ο General Manager των Λιθουανών σχετικά με την αναβολή της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, αλλά παράλληλα έβγαλε... είδηση όσον αφορά και τον αγώνα με τους Ερυθρόλευκους που ακολουθεί για την Euroleague.

Παούλιους Μοτιεγιούνας: Στην πόρτα του... πούλμαν έμαθαν οι Λιθουανοί την αναβολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο General Manager της Ζαλγκίρις, ενώ παράλληλα τόνισε πως πολύ δύσκολα θα γίνει και ο αγώνας της επόμενης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό.

«Είναι μία δύσκολη κατάσταση. Αν και ο Παναθηναϊκός δεν ήταν υποχρεωμένος να κάνει νέα τεστ, το έκαναν για προληπτικούς λόγους. Αρκετοί παίκτες τους δεν ένιωθαν καλά και τα αποτελέσματά τους ήταν θετικά στον κορωνοϊό. Το ματς αναβλήθηκε, καθώς όπως μάθαμε είχαν μόλις έξι παίκτες διαθέσιμους.

Όλα έγιναν γνωστά περίπου 30 λεπτά πριν αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο για το παιχνίδι. Και δεν ξέραμε τίποτα απολύτως, καθώς ενημερωθήκαμε από τον Παναθηναϊκό. Η Ευρωλίγκα δεν είχε λάβει κάποιο έγγραφο. Λίγο πριν μπούμε στο πούλμαν μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι το παιχνίδι αναβλήθηκε.

Δεν ξέρουμε ακόμη κάτι, δεν έχουμε μιλήσει με τη λίγκα γι’ αυτό. Τους ρωτήσαμε να μας πουν. Ο Ολυμπιακός μας λέει ότι δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνει και αυτό θα πρέπει να επιβεβαιωθεί από τη λίγκα. Πιστεύω ότι θα ξέρουμε περισσότερα στην αρχή της επόμενης εβδομάδας», είπε ο Παούλιους Μοτιεγιούνας σε δηλώσεις του στο basketnews.com.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags