Facebook Pixel Euroleague: Επίσημο! Αυτή είναι η απόφαση της Euroleague για τους αγώνες Άλμπα-ΠΑΟ και Ζάλγκιρις-Ολυμπιακός
Μπάσκετ
| 2022-01-03 17:24:00

Επίσημο! Αυτή είναι η απόφαση της Euroleague για τους αγώνες Άλμπα-ΠΑΟ και Ζάλγκιρις-Ολυμπιακός

Sportdog Team
Επίσημο! Αυτή είναι η απόφαση της Euroleague για τους αγώνες Άλμπα-ΠΑΟ και Ζάλγκιρις-Ολυμπιακός

Η διοργανώτρια αρχή το απόγευμα της Δευτέρας (3/1) έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με το τι θα γίνει σχετικά με τους προσεχής αγώνες των Πρασίνων και των Ερυθρόλευκων στην διοργάνωση.

Euroleague: Αναβάλλονται οι αγώνες του Παναθηναϊκού με την Άλμπα Βερολίνου στην Γερμανία, αλλά και της Ζαλγκίρις με τον Ολυμπιακό στην Λιθουανία όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (3/1) η διοργανώτρια αρχή λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Έτσι λίγο μετά την απόφαση για  για μείωση της καραντίνας στους εμβολιασμένους παίκτες και με διπλό αρνητικό τεστ (η οποία αναμένεται να επισημοποιηθεί την Τρίτη 4/1) η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ότι αναβάλλει τις δύο αναμετρήσεις των "αιωνίων" όπως επίσης και ένα ακόμη παιχνίδι, ενώ ήδη ψάχνει νέες ημερομηνίες για την διεξαγωγή των αγώνων.

Να υπενθυμίσουμε πως η Euroleague είχε αναβάλει και στα ματς της περασμένης εβδομάδας και δη σε αυτά μεταξύ Ολυμπιακού-ΤΣΣΚΑ και Παναθηναϊκού-Ζάλγκιρις λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού που είχαν οι δύο ελληνικές ομάδες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags