Facebook Pixel Δημήτρης Ιτούδης: Ατάκες Ιτούδη για τον κόσμο του Παναθηναϊκού - Τι είπε για την Εθνική ομάδα
Μπάσκετ
| 2022-01-12 23:36:00

Ατάκες Ιτούδη για τον κόσμο του Παναθηναϊκού - Τι είπε για την Εθνική ομάδα

Sportdog Team
Ατάκες Ιτούδη για τον κόσμο του Παναθηναϊκού - Τι είπε για την Εθνική ομάδα

Δηλώσεις έκανε μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ με τους Πράσινους ο Έλληνας τεχνικός της ΤΣΣΚΑ, όπου αναφέρθηκε τόσο στον αγώνα, όσο και στον κόσμο των γηπεδούχων, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Εθνική μας ομάδα.

Δημήτρης Ιτούδης: Τα ευχαριστώ στον κόσμο του Παναθηναϊκού, για το χειροκρότημα προς το πρόσωπό του πριν τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, έδωσε ο Έλληνας τεχνικός των Ρώσων στις δηλώσεις του, τονίζοντας ότι οι Πράσινοι δεν είχαν ρυθμό λόγω του κορωνοϊού, ενώ παράλληλα τόνισε πως δεν υπάρχει κάτι νεότερο στο θέμα της εθνικής ομάδας.

«Καλή χρονιά σε όλους. Ας ελπίσουμε πως ο κορωνοϊός θα μας επιτρέψει να αποκτήσουμε ξανά κανονικότητα. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, ήμασταν πιο αποφασιστικοί. Είχαμε ένα αργό ξεκίνημα στο ματς για 4-5'. Όμως, μετά θέσαμε τον τόνο, κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα. Θέσαμε τον τόνο για όλο το παιχνίδι από τη 2η περίοδο. Για να είμαι ειλικρινής, ο Παναθηναϊκός επηρεάστηλε από τα κρούσματα του κορωνοϊού. Δεν είχαν ρυθμό μέσα στο ματς. Όμως, έτσι είναι το παιχνίδι. Και εμείς είχαμε τα προβλήματά μας και πρέπει να ζούμε με τα εμπόδια και να μαθαίνουμε από αυτά. Η ομάδα μας ήταν πολύ καλή, αξίζαμε την νίκη. Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ και καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ τον κόσμο για τα θερμά χειροκροτήματα. Αναγνωρίζουν όσα κάναμε μαζί για 13 χρόνια».

Για την Εθνική Ομάδα: «Δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Είναι σε επαφή και σε συζήτηση οι δύο άνδρες. Σε κάποιο διάστημα, εύλογο, όταν συζητήσουν θα υπάρξουν και εξελίξεις. Δεν υπάρχει κάτι να σας πω, κάτι που να υπάρχει σε εξελίξη ή να μην το γνωρίζετε», είπε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags