Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Πρωτάθλημα με… Χεζόνια ο ΠΑΟ - Ρίχνει άκυρο σε Ολυμπιακό ο Χάκετ - Όλα ανοιχτά στη Euroleague!
Μπάσκετ
| 2022-02-28 23:05:00

Πρωτάθλημα με… Χεζόνια ο ΠΑΟ - Ρίχνει άκυρο σε Ολυμπιακό ο Χάκετ - Όλα ανοιχτά στη Euroleague!

του Pick n' Scroll
Πρωτάθλημα με… Χεζόνια ο ΠΑΟ - Ρίχνει άκυρο σε Ολυμπιακό ο Χάκετ - Όλα ανοιχτά στη Euroleague!

Θα βγουν κερδισμένοι οι "αιώνιοι" από την "διάλυση" των Ρώσων; Οι εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, λόγω του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία, αναμένεται να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και πολλές ομάδες της Ευρώπης. Τι θα γίνει στην Ελλάδα και τα... όνειρα για δύο μεγάλες μεταγραφές.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τα γεγονότα στην Ουκρανία δεν θα μπορούσαν να μην επηρεάσουν και το μπάσκετ και μεταξύ άλλων όπως ξέρουμε εδώ και κάμποσες ώρες ΤΣΣΚΑ, Ούνιξ και Ζενίτ...παρκαρίστηκαν από την Ευρωλίγκα. Για ένα μήνα ή για οριστικά για την τρέχουσα σεζόν, αυτό είναι κάτι, που θα φανεί. Η ουσία είναι ότι η Ευρωλίγκα προς το παρόν συνεχίζεται χωρίς τις τρεις αυτές σπουδαίες ομάδες.

Ένα βασικό ερώτημα, που υπάρχει, είναι τι θα γίνουν οι παίκτες αυτών των ομάδων, αν μετά από ένα μήνα αποφασιστεί ότι η σεζόν τελείωσε για αυτούς. Ηδη άλλωστε οι φίλοι του Παναθηναϊκού κάνουν όνειρα για τον Μάριο Χεζόνια και οι φίλοι του Ολυμπιακού για τον Ντάνιελ Χάκετ. Και αυτό , όμως, είναι δύσκολο να απαντηθεί τώρα, καθώς στη μέση υπάρχουν συμβόλαια και χρήματα.

Αν, όμως, ο Χεζόνια μείνει ελεύθερος μετά από ένα μήνα από την Ούνιξ Καζάν, τότε δεν αποκλείει κανείς ότι μπορεί να πάει στον Παναθηναϊκό να τον βοηθήσει να πάρει το πρωτάθλημα. Ακόμη και αν δεν γίνει αυτό, όμως, είναι σίγουρο ότι οι δύο πλευρές θα τα πούνε το καλοκαίρι, που μας έρχεται. Αλλωστε ο Χεζόνια έχει υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με την Ούνιξ.

Αντίθετα, δεν θα είναι τόσο εφικτή η περίπτωση Χάκετ για τον Ολυμπιακό, καθώς ο άσος της ΤΣΣΚΑ έχει θέσει προτεραιότητα να επιστρέψει στην Ιταλία.

Σε μία τέτοια κατάσταση, όμως, όπως του Χεζόνια και του Χάκετ, μπορούν να μπουν και πολλοί άλλοι, όπως ο Δημήτρης Ιτούδης, ο Κέβιν Πάνγκος, που μόλις πήγε στην ΤΣΣΚΑ, ο επίσης πολύ καλός Ιφε Λούντμπεργκ και ένα σωρό παίκτες αλλά και προπονητές από ΤΣΣΚΑ, Ούνιξ και Ζενίτ. Λεφτά να έχεις να ελπίζεις.

Επαναλαμβάνουμε, όμως, ότι πρέπει όλη η κατάσταση να πηγαίνει βήμα, βήμα, γιατί όσο γρήγορα ξεκίνησε η πολεμική αντιπαράθεση, τόσο γρήγορα μπορεί και να τελειώσει. Και αν τελειώσει, τότε, στο μπάσκετ τουλάχιστον, όλα θα γίνουν όπως περίπου ήταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μάχη" ΠΑΟ-Ολυμπιακού για Αντετοκούνμπο - Σκάει μεταγραφή - Αποφασίζουν Γιάννης και Θανάσης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags