Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αρκετά είναι τα προβλήματα στις τάξεις του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τη Euroleague.
Οι Πράσινοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το σπουδαίο παιχνίδι, με το απουσιολόγιο του Δημήτρη Πρίφτη να περιλαμβάνει πέντε ονόματα.
Για τους πρωαθλητές Ελλάδας, οι Ιωάννης Παπαπέτρου, Στέφαν Γιόβιτς και Λευτέρης Μαντζούκας δεν έλαβαν μέρος στην προπόνησης της Δευτέρας (14/3).
Από εκεί και πέρα, ο Χάουαρντ Σαντ Ρος και ο Βασίλης Καββαδάς προπονήθηκαν ατομικά. Με άλλα λόγια, η προετοιμασία για τον αγώνα του ΣΕΦ έγινε δίχως πέντε παίκτες για το Τριφύλλι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Άκυρο" Λούντμπεργκ στον ΠΑΟ πριν τον Ολυμπιακό - "Κοιτάζει" γκαρντ κλάσης - Ξανά για... Χεζόνια
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο