Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κορυφαίος NBAer με θητεία από Ευρωλίγκα για ΠΑΟ - Δίνει μεγάλο συμβόλαιο - Έκπληξη με Βόιγκτμαν!
Μπάσκετ
| 2022-04-16 21:46:00

Κορυφαίος NBAer με θητεία από Ευρωλίγκα για ΠΑΟ - Δίνει μεγάλο συμβόλαιο - Έκπληξη με Βόιγκτμαν!

του Pick n' Scroll
Κορυφαίος NBAer με θητεία από Ευρωλίγκα για ΠΑΟ - Δίνει μεγάλο συμβόλαιο - Έκπληξη με Βόιγκτμαν!

Φέρνουν πλέι-μέικερ εντός των 15 ημερών, ψάχνουν και για ψηλό! Πεδουλάκης και Βόβορας... τρέχουν για να κλείσουν παίκτη μέχρι το τέλος του μήνα και έχουν μπάτζετ για να κινηθούν, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως κοιτούν στην αγορά και για δεύτερη κίνηση.

Παναθηναϊκός: Αγώνα με τον χρόνο δίνει ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας, και ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ, Αργύρης Πεδουλάκης, ώστε να ενισχύσουν το ρόστερ ενόψει των πλέι-οφ.

Η αγορά είναι πολύ περιορισμένη και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ψάχνουν παντού μήπως και βρουν κατ’ αρχάς την καλύτερη δυνατή λύση στην θέση του πλέι-μέικερ. Ο Στέφαν Γιόβιτς αποκόμισε και νέο πρόβλημα και πλέον η επιστροφή του στα παρκέ συνοδεύεται με μεγάλο ερωτηματικό.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να συνεχίσει να παίζει χωρίς κλασικό και ποιοτικό πλέι-μέικερ και έτσι εντείνει τις προσπάθειές του για να τον βρει. Ο Ολυμπιακός δεν αστειεύεται, όπως έχει αποδείξει μέχρι στιγμής…

Ο Λορέντζο Μπράουν είναι ιδανική λύση, αλλά επέστρεψε στην Ούνιξ Καζάν και δεν φαίνεται διατεθειμένος να φύγει από εκεί. Ο Κέβιν Πάνγκος είναι η καλύτερη επιλογή, αλλά το καθεστώς του με την ΤΣΣΚΑ είναι ομιχλώδες.

Τις τελευταίες ώρες ακούγεται το όνομα του Μπραντ Ουανεμέικερ, παίκτης, που επίσης μπορεί να κάνει άνετα την δουλειά, που θέλει ο Παναθηναϊκός. Είναι πολύ έμπειρος γκαρντ, τα τελευταία χρόνια είναι στο ΝΒΑ, έχει σπουδαίες και πολλές εικόνες από την Ευρωλίγκα, μένει να φανεί αν αυτά, που ακούγονται, ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα. Παικτικά, πάντως, είναι σούπερ επιλογή για τους «πράσινους», που θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να βρουν τον ιδανικό πλέι-μέικερ.

Παράλληλα λέγεται ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνει και για 4-5άρι και μάλιστα ακούστηκε το όνομα του Γιόχανς Βόιγκτμαν, που έπαιζε στην ΤΣΣΚΑ. Προς το παρόν, πάντως, το βάρος έχει πέσει στο θέμα του πλέι-μέικερ και οι «πράσινοι» θέλουν να τον έχουν βρει μέχρι τα τέλη του μήνα, ώστε να μπορέσει να έρθει γρήγορα και έτσι να καταφέρει να προσαρμοστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σωστές οι αποφάσεις Γιαννακόπουλου - Σφαιρόπουλος για Παναθηναϊκό - Χουγκάζ και Αντετοκούνμπο"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags