Facebook Pixel Ολυμπιακός: Είδηση για Μάρτιν - Σε ποιο ματς με Μονακό θα παίξει - Αποθέωση για Πρίντεζη!
Μπάσκετ
| 2022-04-21 12:40:00

Είδηση για Μάρτιν στον Ολυμπιακό - Σε ποιο ματς με Μονακό θα παίξει - Αποθέωση για Πρίντεζη!

Sportdog Team
Είδηση για Μάρτιν στον Ολυμπιακό - Σε ποιο ματς με Μονακό θα παίξει - Αποθέωση για Πρίντεζη!

Ρεπόρτερ των Ερυθρόλευκων ανέλυσε τη χθεσινή νίκη επί της Μονακό και το 1-0 στην σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας και έκανε ειδική μνεία στον Πρίντεζη, αλλά και στο πότε θα παίξει ο Χασάν Μάρτιν.

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι το ίδιο σκληρός και αποτελεσματικός αμυντικά για να φτάσει στο 2-0 απέναντι στη Μονακό τη Μεγάλη Παρασκευή, όπως τόνισε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός απάντησε στην αθλητικότητα της Μονακό με μπασκετικό ξύλο και το καρπώθηκε. Χωρίς να κάνει κάποιο μαγικό παιχνίδι, αφού ήταν άστοχος και με χαμηλή δημιουργία, κυριάρχησε μέσω της άμυνάς του. Αυτός είναι ο δρόμος και για το δεύτερο παιχνίδι, που θα είναι πολύ πιο δύσκολο γιατί οι αντίπαλοι θα είναι πιο έτοιμοι μετά την πρώτη κρυάδα», τόνισε.

«Είναι σπουδαία υπόθεση για τον Ολυμπιακό να φέρνει τον Πρίντεζη από τον πάγκο και ένας παίκτης με τόσο μεγάλη εμπειρία να έχει τόσο μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι», πρόσθεσε κάνοντας ειδική μνεία στον αρχηγό.

Όσο για το αν ο Χασάν Μάρτιν θα είναι διαθέσιμος για το δεύτερο ματς, τη Μεγάλη Παρασκευή; «Ο Μάρτιν θα κάνει μια παρακέντηση σήμερα και αν αυτό τον βοηθήσει, θα παίξει. Εκτιμώ ότι θα τον δούμε την άλλη εβδομάδα στο Μονακό και όχι αύριο. Το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι πως έπαιξε πολύ καλά ο Ζαν Σαρλ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags