Facebook Pixel "Παράλογο ήταν το... παρελθόν!"
Μπάσκετ
| 2011-12-16 13:00:00

"Παράλογο ήταν το... παρελθόν!"

"Παράλογο ήταν το... παρελθόν!"

Εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στην άνετη επικράτηση (86-61) επί της Καντού, ο Γιώργος Πρίντεζης (14π., 5ρ.) μιλάει για την αλλαγή της οικονομικής πολιτικής από την διοίκηση της ομάδας.
 

-Περιμένατε τόσο εύκολη επικράτηση σε ένα ματς-«τελικό», απέναντι σε μία ομάδα που είχε κερδίσει μέσα στο Μπιλμπάο και είχε χάσει στις λεπτομέρειες όλα τα υπόλοιπα εκτός έδρας παιχνίδια;

«Σε καμία περίπτωση γιατί η Καντού μέχρι στιγμής είχε δείξει μεγάλη σταθερότητα στην απόδοσή της και ίσως και να έπαιζε το καλύτερο μπάσκετ στον όμιλό μας, με μεγάλες επιθέσεις και συγκροτημένη τακτική! Γενικότερα ήταν μία ομάδα που ή κέρδιζε ή έχανε στον πόντο! Κανείς, έως τώρα, δεν είχε καταφέρει να την αιφνιδιάσει και να την συντρίψει...»

-Εσείς πως τα καταφέρατε;

«Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από την αρχή και ξέραμε ότι δεν είχαμε περιθώρια, γιατί έπρεπε να κερδίσουμε οπωσδήποτε... Η όλη δουλειά ξεκίνησε από την άμυνα... Πήραμε μεγάλη ενέργεια σταματώντας τις επιθέσεις τους και περιορίζοντας τους παίκτες-κλειδιά της ιταλικής ομάδας και μ' αυτό τον τρόπο απελευθερωθήκαμε και στην επίθεση...»

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags