Facebook Pixel Μάικ Τζέιμς: Φοβερές ατάκες Τζέιμς πριν τον αγώνα με Ολυμπιακό - Δεν το περίμενε κανείς
Μπάσκετ
| 2022-04-25 19:26:00

Φοβερές ατάκες Τζέιμς πριν τον αγώνα με Ολυμπιακό - Δεν το περίμενε κανείς

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Τζέιμς πριν τον αγώνα με Ολυμπιακό - Δεν το περίμενε κανείς

Ο Αμερικάνος γκαρντ των Μονεγάσκων μίλησε στο κανάλι της Euroleague λίγες ώρες πριν τον τρίτο αγώνα με τους Ερυθρόλευκους για τα play off της διοργάνωσης όπου αναφέρθηκε στο παρελθόν, αλλά και το παρών.

Μάικ Τζέιμς: Στο κανάλι της Euroleague μίλησε ο γκαρντ της Μονακό, με συνομιλητή τον Τζο Αρλάουκας, όπου και αναφέρθηκε για διάφορα θέματα σε μια συζήτηση που αφορούσε το παρελθόν, αλλά και το παρών και είχε ατάκες τόσο για Ολυμπιακό και Δημήτρη Ιτούδη, αλλά και τον Παναθηναϊκό.

Για τον Ολυμπιακό και τη σειρά των πλέι οφ: «Παίζει πολύ καλά φέτος, ειδικά στην έδρα του. Σέβομαι πάρα πολύ τα όσα έχουν κάνει. Παίζουν το μπάσκετ με τον σωστό τρόπο, δυνατά, ως ομάδα και είναι καλοί. Οπότε υπάρχει πολύ σεβασμός για εκείνους. Εμείς έχουμε τις πιθανότητές μας».

Για τον Παναθηναϊκό«Στο πρώτο παιχνίδι που είχε γίνει στην έδρα τους δεν είχα παίξει επειδή είχα τραυματιστεί στο χέρι μου. Είχαμε χάσει με περίπου 30 πόντους διαφορά. Στη συνέχεια μας περίμενε κόσμος στο γήπεδό μας και απλά τους έλεγα “εγώ δεν έπαιξα, αφήστε με να πάω στο αυτοκίνητό μου”. Πάντως όταν κερδίζεις ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό καλύπτεις τρύπες και κερδίζεις και ηρεμία για 3-4 εβδομάδες. Εκεί ο κόσμος έχει περηφάνια νιώθει ότι τους ανήκει η ομάδα».

Για τον Ιτούδη: «Είχαμε καλή σχέση. Απλά θόλωσε η φιλική σχέση όταν συνδυάστηκε με τη σχέση παίκτη-προπονητή. Μιλούσαμε και επικοινωνούσαμε μαζί. Απλά τελείωσε έτσι επειδή εκείνος πήρε απόφαση προπονητή, ενώ εγώ ήθελα να πάρει απόφαση φίλου. Η κατάσταση ήταν άσχημη και ίσως να μπορούσαμε να κάνουμε και οι δύο διαφορετικά πράγματα τότε. Όμως δεν νιώθω άσχημα για πράγματα που έκανα», είπε ο Μάικ Τζέιμς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags