Facebook Pixel Ολυμπιακός: "’Άκυρο" από top άσο του Ολυμπιακού πριν το F4 - Απαντούν οι Αγγελόπουλοι με παικταρά της ΤΣΣΚΑ!
Μπάσκετ
| 2022-05-09 21:20:00

"Άκυρο" από top άσο του Ολυμπιακού πριν το F4 - Απαντούν οι Αγγελόπουλοι με παικταρά της ΤΣΣΚΑ!

του Pick n' Scroll
"Άκυρο" από top άσο του Ολυμπιακού πριν το F4 - Απαντούν οι Αγγελόπουλοι με παικταρά της ΤΣΣΚΑ!

Ποιος σκέφτεται να φύγει από το Λιμάνι και ο Νο1 στόχος του Μπαρτζώκα. Οι Πειραιώτες έχουν ήδη το μυαλό τους στο Βελιγράδι, όμως παράλληλα... τρέχουν και τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, καθώς η απουσία των Ρώσων από το προσκήνιο έχει αλλάξει τα δεδομένα και δεν πρέπει να χαθεί χρόνος.

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Κυριακή (8/5) τον Ιωνικό στη Νίκαια και θέλει μία ακόμη νίκη για να σφραγίσει το πλεονέκτημα της έδρας για τα πλέι-οφ. Του μένουν δύο ακόμη παιχνίδια με Απόλλωνα Πατρών και Κολοσσό και λογικά θα πετύχει δύο ακόμη νίκες, σφραγίζοντας έτσι τον πρώτο του στόχο στην Α1.

Μετά θα ασχοληθεί όπως είναι επόμενο με το φάιναλ-φορ του Βελιγραδίου και με το πώς θα κατακτήσει την τέταρτή του Ευρωλίγκα. Παράλληλα ρίχνει ματιές και στην επόμενη χρονιά και άλλωστε ήδη συνδέθηκε με την περίπτωση του Ντόντα Χολ, που εντυπωσιάζει φέτος με την Μονακό. Ο Χολ, όμως, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, ενώ είναι ανοιχτό και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ΝΒΑ.

Για τον σχεδιασμό, πάντως, του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά ρόλο θα παίξει τι θα γίνει με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο ομογενής γκαρντ θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ και προς το παρόν δεν τίθεται θέμα να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες.

Οι τελευταίοι, όμως, σκέφτονται εναλλακτικές λύσεις και μέσα σε αυτές είναι και ο Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος έχει φύγει εδώ και καιρό από την ΤΣΣΚΑ. Ο Γκριγκόνις είναι μία αξιόπιστη λύση, που ο Μπαρτζώκας ήθελε και πέρυσι. Ο Λιθουανός, όμως, προτίμησε τα περισσότερα χρήματα, που του έδινε η ΤΣΣΚΑ. Οι Ρώσοι, όμως, δεν υπάρχουν πλέον στο μενού του και ο Ολυμπιακός θα κινηθεί αν δει ότι η περίπτωση του Ντόρσεϊ δεν προχωράει.

Επιπλέον ο Γκριγκόνις είναι πλέον σε πολύ πιο βολικά χρήματα, αφού έχει να παίξει τόσο καιρό, ενώ όσο έπαιξε, δεν έκανε και κάτι σπουδαίο. Παραμένει, όμως, ένας σημαντικός παίκτης, που σε έναν πολύ καλό οργανισμό, είναι σίγουρο ότι θα βγάλει τον κανονικό του εαυτό. Εκείνο, δηλαδή, που είχε στην Ζαλγκίρις, όταν και είχε εντυπωσιάσει όλη την Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρεπορτάζ για Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό - Τι θα γίνει με το μέλλον του - "10.000 οπαδοί στο Βελιγράδι"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags